Özet geçeyim kızlar. Eşim ve büyük abisi çok gereksiz bir konu için şuan birbirleriyle konuşmuyorlar. Daha doğrusu abisi kin yapıyor. Ve eltimde konuşmuyor eşimle "eşim bana Bi kere dedi çok arayıp sorma yengemi yüz göz olmaya gerek yok dedi" bende kızdım dedim siz küssünüz beni ilgilendirmiyor. Ve eltimi Bi kaç kere aradım bana konuşma tavrı çok değişmiş ve her tlfonumu açtığında sanki numaramı tanımıyorda öyle bir konuşma yapıyor. Konuşunca ben olduğumu anlıyor. ve numaramı silmiş büyük ihtimallen vatsapta profili gözükmüyor.
ve ben eşime kızıp ben senin kinini yürütemem, kötü olan ben olmayayım diyip "eltime karşı bi saygısızlık yapmama rağmen eltimi arıyorum ama o tam tersi kin yürütüyor.
Ve gelelim asıl soruya eltimin halası ve halasının eşi vefat ettiler covidden eşimle kayın pederim taziye ewine gitmişlerdi. Eltim ve absii oradayken eşime hoş geldin dememişler. Eşim onlara demesine rağmen Gerçekten çok değişikler.
sizce evlerine gidip yada"arayıp baş sağlığı dileyim'mi? Çok uzun oldu hakkınızı helal edin ne yapıcağımı şaşırdım