0 oy
352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Merhaba hanimlar bizim bir miktar borcumuz vardi bu durumu aileme anlattim bize yardim edebileceklerini soyledilee ve 6 bin esimin hesabina atttilar ve  sonra  bize eliniz bollastiginda geri ödersiniz dediler bizde tamma dedik paraya alali bir sene bile dolmadan geri istiyorlar ve biz suan veremiyecegimizi soyledigimde bizi tehdit ediyorlar mahkemeye savciya polise veririz isinizden attirizi gibi soylemler bizim bu konuda ne yapmam lazim teşekkürler

10 Cevaplar

0 oy
(12,269 puan) tarafından
Valla ne diyeceğimi bilemedim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oha be öne sacmalik
0 oy
(3,354 puan) tarafından
Bunu yapan senin öz ailen mı eğer öyleyse bir yerden borç bulup ver ve bütün bağını kopart böyle aile olmaz olsun
tarafından
Malasef oz ailem yilan kardeslerimle birlikte hareket ediyorlar cekemmezlik ustune eklenince boyke yapiyorlar daha neler neler yaptilar da suan gorusmuyorun zaten onlarla
0 oy
tarafından
Ödeyecek gücün yoksa verin de. Ne yapacaklar. Hakimin savcının işi yokta borcun peşine koşacak
0 oy
tarafından
Söyle nereye isterseler oraya versinler. Başlarına silah mi dayamişsınız
tarafından
Yani ben sadece borcumuz oldugunu odeyemedigimi dedim onlar da daha ben istemeden biz sna  yardim ederiz dediler
0 oy
tarafından
Kopyala yapistir yapmissin sanki yazi o sekil bide ölüm tehdidi yoksa sallamayin derim sozlerinde durmayan onlar mahkemeye falanda verseler ellerine bisi gecmez isindende attiramazlar onlar kim oluyo 
tarafından
Avukatada danistim haber bekliyorum bilmiyorum ama kardeslerden de  muhakkak destek aliyorlar.
0 oy
tarafından
İstedikleri yere versinler bi bokk yapamazlar telefon kayıtlarında sizin istemeniz zorla değilse bişey yapamazlar hem dava açsalar size verdikleri 6 binden daha fazla harcayacakları için o riske girmezler 
0 oy
tarafından
Kredi çeker veririm parayı bir dahada gözümün önünde can çekişse elimi uzatmam ne haliniz varsa görün derim ben kinci bir insanım seni bilmem canım ama
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Ne yap ne et ver paralarını. Verirken de belirt ne kadar zorlandığını daha da yüzlerine bakma canım olmaz olsun ya para işin içine girince nasıl değişiyor herkes
0 oy
(14,746 puan) tarafından
Bunu yapan anne ve baban mı 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 269 göst.
4 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 268 göst.
30 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 446 göst.