Merhaba kızlar 6 aylık hamileyim 4 yıldır çocuğumuz olmadı çok şükür başardık hamile kalmadan önce annem devamlı ilk çocuğun odasını kız tarafı kurar diye söyleyip durdu Tabii ki ondan böyle bir şey beklemiyorum Biz kendimizce çoğu şeyi yaptık en başında yatağını alacaklarını söylediler sonra abimin kızının yatağını bize vermeyi teklif ettiler Neyse dedim kabul ettim Daha sonra anne yanı yatağını alacaklardı benim beğendiğim modelleri söyleyince bunları alamam kusura bakma bunları istiyorsan kendin al gibi laflar da bulundu ve yengemin yanında bebeğe kıyafet de alacağım dedi en başından ama aldığı bir şey göremedim tamam bir şey yapsın demiyorum ama abimin kızına durumlarından fazlasını yapıyorlar ve Geçen gün de benim çocuğum da böyle sevecek misin diye sordum o bebeğin kendini sevdirmesi ile alakalı sevdirirse severim dedi abimin kızına devamlı Sevgi gösteriyor ağzından düşürmüyor Tabii ki düşünmesin torunu ama benim çocuğumla da ilgili böyle bir şart koşması çok zoruma gitti bilmiyorum alınganlık mı ediyorum ama bana gelince neden her şeyi tükenmiş oluyor