0 oy
897 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Biraz önce annemle konuştum birkaç gündür markete gidemiyoruz eşimin işi dolayısıyla akşam geç saatlere kadar çalışıyor annem de dedi ki senin kaynananı eşi gezdirmem iş zamanında senin eşin de seni gezdirmezse iyi olmaz dedi hem bana herkes aynı değildir diye hem de eşimin de babası gibi olabileceğini ima etti ben de yok öyle bir şey sadece çok yoğun çalışıyor dedim çünkü çok borcumuz var bu konu kapandı annem ileride Bebek doğunca ailecek gezme mize eşin izin verir mi dedi ben de bilmiyorum dedim sen onun kölesi misin nasıl bilmiyorum biz senin aileniz dedi ona sormadan bir şey diyemem ki dedim sonra ağlamaya başladım sen neden benimle böyle konuşuyorsun köle misin diyorsun zin almadan hey gelirim desem de ileride mahcup olsam daha mı iyi geleceği nereden bilebilirim dedim o da biz senin aileniz onun için de mi izin alacan dedi ben de telefonu kapattım daha önce de canım börek istemişti annem de biz alıp gelelim dedi ben de ne alaka dedim sadece bir börek için buraya gelmelerini istemedim çünkü aramızda 2 saatlik yol var hem gelelim hem gezelim demiştim dedi ben de gezeceksiniz gelin buyurun ama dedim babamın huyunu biliyorum her şeyi başa kakan bir insan sırf annemi üzmesin o kadar benzin parası verdik demesin diye bir börek için gelmeyin dedim oysa gezmek için canlar istiyorsa elbette kapım açık şimdi de bana diyor ki sen Bizim oralara gelmemizi istemiyorsun diyor her şeyi yanlış anlıyorsun şu an ağlıyorum hep kendimi izah etmek zorundayım anneme annemin alınganlığı yüzünden ben de çok alıngan bir insan oldum aşırı alıngan hep bir şeyleri izah etmek açıklamak zorundasın ispatlamak zorundasın bu kadına asla üzmek istemiyorum annemi ama gerçekten ben artık dayanamıyorum zaten hamileyim duygularım karmakarışık ben yanlış bir şey mi söylemişim eşimden izin almadan hadi gelirim sizinle şehir şehir gezelim mi deseydim dertleşmek için buraya yazdım çok daraldım hiç arkadaşım yok evin içindeyim aileme uzaktayım bazen alıp başımı gitmek istiyorum içimi döktüm en azından teşekkür ederim okuduğunuz için :'(

7 Cevaplar

0 oy
(13,536 puan) tarafından
Her şeyde haklısın börek konusu hariç. Buyrun gelin demeliydin. Alınmakta o konuda haklı annen canım 
tarafından
Benim babam böyle her şeyi başa kakan bir insan anneme o kadar yol gittik benzin parası yaktı bir börek için onca yol geldik deyip annemin başını ağlatabilecek biri sırf bu yüzden gelmelerini istemedim inan bana bunu da annem açıkladım zaten yemin bilettim yoksa başka hiç bir sebebi yok
-Reklam-
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Ay Allah yardımcın olsun inanılmaz yorucu oluyor öyle insanlarla geçinmeye çalışmak. Belli edip üzmeden araya biraz mesafe koy bence kendin için en iyisi bu olur
tarafından
Ben yanlış bir şey yapmış mıyım yani gezmeye gideceksem eşimden izin almamı alayım annemle bana sen köle misin öz güvenim düşmüş falan dedi
(1,041 puan) tarafından
Annenin düşünce yapısı ve üslubu aşırı çirkin. Ama maalesef değiştirmek mümkün değil. Benimde annem buna benzer bir konuda böyle düşüncesiz davranıyor konuşuyor ama insanın elinden birşey gelmiyor. Söylesen uyarsan daha çok kiriliyorlar. O yüzden diyorum kendin için biraz mesafe koy
0 oy
tarafından
Bence dediğin gibi sen fazla alıngan olmuşsun.annene de yazık.tabiki eşin den izin alman gerek o ayrı ama ailen yani sanki biraz evlendim kocam var sizi attım gibi olmuş kız :) börek mevzusuna okuyunca ben bile üzüldüm.annen demiş zaten hem börek getiririz hem gezeriz diye.tekrar neden börek içinde gelmeyin gezeceksiniz gelin demişsin ki.geseriz demiş zaten.hamileliktendir hormonların yani alt üst ama üzme anneni de.keske benim annem de benimle ilgilenseydi.yani annen muhabet açmış öyle diğer konularda sen fazla alınganlık etmişsin.
tarafından
Hayir ilk konuştuğumuzda böreği alıp gelelim dedi ben de sırf bir börek için gelmelerini istemedim çünkü babam başa Kalkan bir insan annemin başını ağrıtan bilecek birisi yani çok konuşuyor ama gezmeyi de gelecektik falan deyince de gezeceksiniz tabi gelin dedim kendi keyifleri için gelsinler benim canım bir şey istedi diye gelmesinler kimse benim için iyilik yapmazsın herkes kendini düşünsün çünkü bu zamana kadar annem herkese düşündü herkes için yıprandı benim için yıpranırsın istemedim ama yine ben kötü oldum bu da böyle ağlayarak yazıyorum ben kimseyi üzmek istemiyorum ama herkese uzullüyor ,;'(
tarafından
He öyleyse doğrudur.sakin ol bebisin var senin yaaa.hamilelikten oluyor böyle fazla duygusallasmissin.boyle üzülme anneni al karşına konuş anlat de ki ben seni üzmek istemiyorum fakat sen böyle yapınca üzülüyorum zaten hamileyim sinirlerim bozuluyor de.konusarak çözülür bu ancak kincok büyük bişey değil sana oylegeliyor hamilelikten
0 oy
(713 puan) tarafından
sen nasıl yavrunu düşünüyorsan oda seni düşünüyor ama kuzum şimdi hamile olduğun için bu alınganlık inşaAllah annem gelirseniz nasıp olursa gezeriz dersin hem yalan söylememiş olursun hemde gönlünü almış olursun benim annemde uzakta şimdi geçen ay eşim 3 günlüğüne izin aldı öyle gidebildim yanlarına onlar Bursa da biz İstanbul'dayız torunuma doyamadım dedi napalm annem nasıp olursa siz gelirsiniz yada izin verirlerse Mustafa'ya biz geliriz sıkma canını dedim de yok kızım çocuk gece gündüz çalışıyor zaten o yüzden bişey diyemem evinin huzuru bozulsun istemem diyor günde 5-6 kere görüntülü konuşuyoruz bizde 
0 oy
(968 puan) tarafından
Hamilelik ve lohusa duygusalligi beni bitirdi cok kotu bisey. ortada hic bsey yok bnce boyle seylerle zaman harcamayin
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Demek ki annen babanın kızmasın göze almış yani keşke sende gelin deseydin de alınmasaydı kadın. Ama gezme işini eşine söyleme konusunda haklısın. Annen babandan bagımsız demekki rahat o konuda anlaşılan kadarıyla. Eşini de öyle rahat Bi insan zannediyor olabilir öyle zannetigi için kızım bizimikr gezmek istemiyor gibi düşünmüş olmalı 
tarafından
Eşi her şeye karışıyor mu bu kızı boğuyor mu diye düşünmüş

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,067 göst.
25 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayşegül Salkım (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,253 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde nilanka (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,720 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 207 göst.

414,183 soru

12,464,897 cevap

46,858 kullanıcı

Kategoriler