0 oy
634 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi

Rabbim binlerce kez razı olsun eşimden akşama kadar yoruluyormusum sankim kendi akşama kadar yatıyor. Ama yinede.  Kendi bakıyor. Aldım meyvemi izliyorum onları bol bol :D. Böyle imkanım olsa 3.4 tane dogururum.  Gündüz bak gece baba baksın oh. Mis 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende bu günleri görürüm inşallah
tarafından
İnşallah cnm ❤️
(123,016 puan) tarafından
fotoyu kacirdim ama hasibem bu kadinin postlara kanma yaa 2 seneyi gecti bu uygulamadayim ben bu hatun gibi lohusalik yasayani gormedimdii
tarafından
Cidden mi :). Çok mu güzel geciriyor
-Reklam-
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Kessin sen adama baktırıyırsun sjajsjjs
tarafından
Benim eşimin içinden gelmesin silah daya birşey yaptıramaz sin
(1,805 puan) tarafından
Kız şaka yapıyorum ALLAH BSĞIŞLASIN
0 oy
(4,577 puan) tarafından
Ah Büşra eşinde babaliga hasret sesini çıkarma adam doya doya yaşasın sende keyfini çıkar balım:)
tarafından
Aynn cnm ☺️❤️
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Ne kadar güzel çok şanslısın..

Benimde eşim Suriye'de görevde. Uzuncada orda kalacak. Daha yeni tek başıma aldığım sorumluluktan ağladım :((
tarafından
Canım benim Rabbim yardımcın olsun.  Yarani destiysem. Hakkını helal et. Rabbim tez vakitte kavuştursun sizi inşallah canım
0 oy
tarafından
Maşallah benim eşim evde olsa oda bakar hiç erinmez 
tarafından
Allah razı olsun enisteden cnmm. Teşekkür ederim cnm
0 oy
tarafından
çocuklarına gerçekten kıymet veriyorlar benim kocamda herşeyi yapardı 
tarafından
Ne güzel cnm rabbim bozmasın
0 oy
(713 puan) tarafından
maşaAllah barakAllah hem toprak beye hemde babasına Rabbim esirgesin mutluluğunuz muhabbetimiz daim olsun kuzum  sen şu günleri gördün ya inan çok sevindim ❤️
tarafından
Teşekkür ederim cnm ❤️. Rabbimin izniyle gördük çok şükür
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Bazı babaların çok hevesi oluyor şanslısın çok hevesli demek ki çok sevindim senin adına ♥️ bu arada oğluna maşallah çok tatlı bir ömür boyu yüzü gülsün inşallah ♥️
tarafından
Benimkinin 3 yıllık hasreti vnm
0 oy
(5,132 puan) tarafından

Canım aslında olması gereken . Eşler de çocuk bakımında yardımcı olmalı. Yorgun geliyorlar ama anne de yoruluyor. Onlara terapi gibi gelmesi lazım evladı ile ilgilenmek :angel:

tarafından
Aynn oyle cnm
0 oy
tarafından

Ah ulen ah diyorum..maşallah çekip gidiyorum buralardan :( :)

tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(343 puan) tarafından

Bizim baba iki dk bakar tek ondan sonra beni çağırır bebe durmuyor al şunu diye :D sabahtan akşama kadar neler cekiyom :D

tarafından
☺️☺️☺️
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Daha bir şey yazmıyorum... zaten sende demişsin bebek baktım.deme.sen hiç. :)) yaa benim. Haydutta hala uyumadı komiklerim.agriyo artık oyyy imren imren imrendiiimmmmmmmmmm
tarafından
Hakkımı. Yeme kız gündüz bakıyorum
(1,664 puan) tarafından
:)) hee doğru didin onu
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Maşallah canım bende akşamları babaya veriyorum valla 
tarafından
Oh ne güzel
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Cnm senin bebeğin emzik hiç mi tutmuyordu bende Bi avuç dolusu emzik var baby time wee baby hep markalı hiç tutmadı acaba bende bakkal emziği alsam tutar mı ya 2.5 aylık 
tarafından
Veriyordum cnm 2 çekip atıyordu cnm denemekte fayda var cnm
(1,656 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Kıskandım :Dd darısı bütün babaların başına ahhagavs
tarafından
Teşekkür ederim cnm inşallah
0 oy
(530 puan) tarafından
Benim eşimde öyle işten gelince hemen alır oğlumuzu yemeğini yedirir oynatır uyutur Allah razı olsun gerçekten gerekirse mutfağa girer bugün her şey benden hayatım der şanslıyız valla :)
tarafından
Sen saha şanslisin cnm hasta olmadığım süre benimki hayatta mutfağa girmez. Ufak tefek yardım eder o kadar
(530 puan) tarafından
Olsun canım ne eşler duyuyor görüyoruz ne çocukla ne eşiyle ilgilenmiyorlar. Allah herkesin yuvasına huzur versin

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 677 göst.
29 Ocak 2024 Aile kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 680 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 411 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 272 göst.
6 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umayyyy (4,738 puan) tarafından soruldu

405,996 soru

12,169,944 cevap

36,635 kullanıcı

...