0 oy
488 göst.
Aile kategorisinde (1,108 puan) tarafından
Bugun nerden geldiyse aklıma gülayın cesaretin var mı aşka şarkısı düştü dilime telefondan açtım mutfakta çay içerek dinliyordum eşimde bu ne kimi unutamıyon sen bilmem ne saçmalamaya başladı 2.evliliğim hiç 7 yıldır böyle birşey söylememişti eski eşimmi gelmiş aklıma bilmem ne adamı parçalıycaktım sinir oldum aldım bebeğimi yatak odasında uzanıyorum sanki yalnış bişey yapmışım gibi deli etti beni akşam akşam şeytan diyo vur kafasına tavayı :))

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benimkide bazen eski tarz derrli şarkılar açar sorarım ne o ne geldi aklına diye psikopatlasma cocuklugumun sarkıları der. Herkeste var bu takıntı bosver :D
-Reklam-
0 oy
(3,445 puan) tarafından
Yani esim o şarkıyı açıp dinlese sende öyle dersin normal herkes sorar bence
(1,108 puan) tarafından
Dilime takıldı durduk yere ne bileyim ben
(1,108 puan) tarafından
O da adam gibi sevgili diye bi şarkı var onu doladı diline ben hiç öyle tepki vermedim benim ki aşk en azından:)))
tarafından
Kesinlikle benimki de dinlediği şarkılara eşlik edince bende bir mana çıkarıyorum hep her insan yapıyordur ya djdbjdndjd
0 oy
tarafından
Vurma kız tövbeeee elini kana bulama:-)
(1,108 puan) tarafından
Bi gün elimde kalacak valla ben doğum yaptıktan sonra bi acayipleşti adam kıskanç oldu
tarafından
:-)) adet dönemi gelmiştir belki
(1,108 puan) tarafından
Olabilir :))
tarafından
:-)))))))))
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Benim dinlediğim şarkıları dinlesen demek boşar seni :D ben çok dramatik takiliyorum sksksksksk
(1,108 puan) tarafından
Kesin boşar
0 oy
(123,036 puan) tarafından
haah benim agzimada dolandi simdi 
(1,108 puan) tarafından
Bak sende kavga edersin yarın senin yüzünden dersin :)))
0 oy
(6,298 puan) tarafından
Sizin is cesaretin warmi kavgaya gibi bi is olmus :))) esim soyleyip dursa bende sinirlenirim☺
(1,108 puan) tarafından
Kuzum 1 kere açtım dinledim böyle yapmazdı ben doğum yaptıktan sonra bi acayipleşti
0 oy
(4,106 puan) tarafından

Bende doğuşun keşke sen var olmaz olsaydın şarkısını dinliyodum o sırada eve geldi telefonu aldı gitti şarkıyı kapattı dedi çok mu pişmansin benimle evlendigine adam küstü telefonu bıraktı gitti:D:D

(1,108 puan) tarafından
Onu dinlesem boşucak heralde :))
(4,106 puan) tarafından
Benim ki neredeyse agliycakti:;)) aklıma geldi yine çok komikti
(1,108 puan) tarafından
Bi acayip bu adamlar
(4,106 puan) tarafından
Hele  benim ki çok hassas :)
0 oy
(2,651 puan) tarafından
Bi şarkı içinde tartışma olmaz yani aradan geçmiş onca zaman abartılmadıkça kıskanılmak iyidir aslında heycan olur :D
(1,108 puan) tarafından
Bugun bi acayip ben doğum yaptım 3 aydır burnumdan getiriyo valla kıskançlığından balkona çıkıom napıon orda kendi seçer alır hediye kıyafet onları giyiyom çok dekolte çok açık diyo sen aldın diyorum allah allah dikkat etmemişim demekki diyo ben mi lohusa olcam o mu bilemedim :)milletin ki cocuk olmadan kıskanır benim ki cocuk olduktan sonra
0 oy
(1,417 puan) tarafından
Haklı esin galiba çünkü bende evli biri aşk şarkısı dinlerse normal düşünmem belki sen normal amaçlı dinledin ama benimde aklıma şarkılar geliyor açıp dinlemiyorm dışarıdan duyulur yanlış anlaşılır diye iç içe oturuyoruz o yüzden 
(1,108 puan) tarafından
Yok cnm ya normalde böyle biri değildi ben ne şarkılar dinliyordum doğumdan sonra böyle oldu benim anlamadığım bağladığı konu sinirimi bozdu unutamamış olsam onu istesem boşanmazdım zaten hiç böyle birsey yapmazdı ben duş aldım çocuk uyurken neden gündüz almamışım fırsat yoktu dedim cay koydum telefondan açtım öyle cok sesli de değildi milletin duyacagı şekilde gel beraber içelim çay dedim gelmedi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisaenes2022 (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 469 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 664 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde creazygirl34 (3,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 348 göst.
22 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,059 soru

12,172,956 cevap

36,643 kullanıcı