Kızlar şimdiden hakkınızı helal edin benim sıkıntım kaynanayla yazın hep köydeydi ve çok rahattım Allah razı olsun annemle büyüttuk kızımı bu ayın 9 unda 5 aylık olcak 7600 kılosu ne zaman yanyana gelsek senin sütün az yaramıyo ekmek ye diyip duruyo sütüm olacakmis ekmek yiyince bende kilo yapıyor diyorum hamileyken de böyleydi ekmek ye diyip durdu kızım 3 kilo doğdu ekmek yemedin o u yüzden böyle oĺdu diyo daha bunun gibi bir sürü laflar sütüm çok şükür fazlasıyla var ama kaynanama yetmiyor eşime söyledim karışma banu ya diyor ama çenesi bitmiyor. ben ogullarimi ağır oldukları için kucağıma alamazdım diyo sadece anne sütüyle çok kiloluydu diye anlatıp duruyo. Şeytan diyo yırt ağzını sussun kendisi minyon tipli 68 kilo ben senden çok zayıfm diyo bende 70 kiloyum boyum 169 bana göre beni sismanlatip kendo zayıf kalmaya çalışıyo:) mümkün mertebe gitmemeye çalışıyorum sürekli evine çağırıyor gitmeyince çok fena kusuyor bu sefer eşimle aramız bozuluyo napim ben bu kadını kızlar:) teşekkür ederim
Sutumuz bebeklerimize yetiyoda kaynanamiza yetmiyo
Ayy resmen seninle kendini karşılaştırıyor
Hiç sevmem
He he inekler de uçuyor ztn de
Sende internetten Instagramdan çocuk gelişimi bebeklerin kilolu bebek ile çok zayıf bebeği yan yana getirmisler tüm denetimlerden ikisininde sağlığının aynı şekilde ilerlediğini göstermişlerdi. Yani kilo alması kilolu olmasi sağlıklı olduğunu göstermez bünye meselesi bu insanlar onlarda bebekte olsa bazıları hızlı alır bazıları almaz al tek tek çıkar gözüne sok onun  ben eşim ne kadar vır vırlansada kaynanamin dilini kısaltmistim benimki de daha çok küçük Kayinbabam derdi hemen söylediklerini yutturdum birsey diyemedi
Kaynanamda öyle bnm çocuklarım eni boyu böyle dedi durdu
Evet sen haklisin de geç takma bos ver
ahah iyiymis bizimki daha dogurmadan basladi lohusaliginda sunu yapicam bunu yapicam un kavurmasi yedirecem diye bak sakin soguk su icme diyo hele kurban oluyum bi dogurayim da sonra konusalim bu mevzulari dedim iki haftadir basimda bik bik bik yani diyecegim o ki al birini vur otekine hepsi ayni bunlarin esin durumundan memnunsa yemeyiver ekmegi de sut yapmaz zaten
1,496,000 soru
24,438,824 cevap
353,117 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın