Gunaydin teyzeler her sabah oldugu gibi bugun ne yese Günes hanim diye uyandim arkadaşın dunki açtığı post geldi aklima baktim kimse acmamis açılışı yapayim dedim
5 GUN SONRA 8 AYLIK olacağız
Uyaninda emdi minigim
Kahvaltı:
1 yumurta sarisi
1 cay kaşığı pekmez
2 cay kasigi labne
20 cc mama
4 adet biskuvi(ben asci anne biskuvisi kullaniyorum dun burda gordum cicinebe cok kullaniliyor ondanda deneyecegim)
Öğleden sonra:
Elma ve yogurt
Aksam
tarhana corbasi
Ilk defa icine minik minik ekmek koycam
Yogurt
Gece:
Aptamil kasik mama
Gun icinde 3 4 kez emiyor
Not: her sabah emdikten sonra yarim cay kaşığı pekmez veriyorm 1 cay kasigida kahvaltisinda yiyor..
Aylik belirterek yazarsak daha kolay olur arkadaşlar ❤❤
Gelsin gelsin GÖBÜŞLER❤❤
Sabah : yumurta,peynir,zeytin,tahinli pekmez Kahvaltidan 1 saat sonrada emdi Oglen: kasik mamasi yicek Ogleden sonra: et haslicam onu yer yogurtta koyarim Aksamda bizim yediklerimiz yer yesil fasulye pilav kavun salataya batiriyorum ayranda veriyorum bu aralarda tabi emiyoda
Benim kızım 11 aylık
Bende yarım yumurta sarısı yarım şeftali ve alerjisi olup sütlü şeyler tüketemediği için kendi mamasından 3 ölçek koyup püre yaptım ben verdikçe o çıkardı en son telefonun ekranına tükürdü dahada zorlamadım yemiyor çünkü
Öğlen içinde kıymalı kabak çorbası yapcam inşallah içer onun dışında sadece kendi tıbbi mamasını içiyor çünkü yemiyor bende günde 2 kez zorluyorum mecbur diğer zamanlar kendi maması ağırlıklı olmalı dedi doktor.
Benimki bir yaşında
Labne peynir
Sucuklu yumurta
Azcıkta salam
Vermeyince ağlıyor
Kahvaltı bir adet tumurta domates peynir
Ara öğün kuru incirli kuruyemiş
Öğle yemeği yoğurtlu çorba
Ara öğün meyve
Akşam yemeği tavuk kemirecek
Ara öğün biraz meyve biraz haşlanmış mısır vericem eline
Aralarda emer
Böyle :)
9 ay 18 günlük
Benm kızım 8 bucuk aylık canım
Günaydın
Bizde bir yumurta sarısı
Labne
Tereyağlı ballı ekmek yaptim
Domates Salatalık
Öğlen de tel şehriye yaptim aşısı var bugün gelince icicem
Akşam da bizim yediğimiz den yiyecek
Kıymalı patates pilav yogurt
Eline elma muz veriyorum ara öğünlerde
Yatarken de ekmek içi 1 2 cici bebe ıslatıp pekmez ceviz koyup yedirip yatırıyorum ♡♡
1,493,041 soru
24,395,298 cevap
349,701 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın