0 oy
459 göst.
Aile kategorisinde tarafından
kizlar oglumm 2 aylikk daha bi anda aglamaya baslioo nefesi.kesilio nerdeyse karni tok gazini rahat cikarioo gunde en az 2 3 kere kakali bezini.aliorumm ama bi anda cigluk atip aglamaya baslio noluo.ogluma sadece beni emioo sukur sutumde cok iyi emerken bile bi anda aglamaya baslioo...

6 Cevaplar

0 oy
(1,254 puan) tarafından
Agriyan yeri falanmi var kulagi falan olmasin 
tarafından
agrri kesicide verdimm ama hic bi faydaa etmedi yine aynii yarin doktor randevumuz var sorucamm artikk
-Reklam-
0 oy
(120 puan) tarafından
Kuzum 2 aylikken benim oglumda oyleydi megerse kulaklari iltihap olmus birden ciglik atiyosa kulak agrisidir demisti doktor yakinsa eger bi saglik ocagina goster eger iltihap var derse cocuk doktoruna goturursun
tarafından
yarin cocuk doktoruna randevumm var canimm gidicemm ama annem dediki kulaginda sorun olsaa dokununca duramazz dioo dokunuorumm aglamioda gecen doktorun verdigi ilactan dun verdimm yine ayni
(120 puan) tarafından
Yok kuzum bnmki de dokununca aglamiyordu ama durup durup ciglik atarcasina agliyordu iki kulagida iltihapms megerse hangi ilactan verdin
tarafından
calpol verdimm smdi asi icin cagirdilar ordaki aile hekimim yok iyi olmadi onada gosteriyimm yarin cocuk doktoru bakar
0 oy
tarafından
Kulakları ağrıyor olabilir canım yda başka bir yeri 
tarafından
yarin cocuk doktoruna randevum var bi sorarimm ya ama dun agri kesici verdimm yine ayniydi aglamasi
tarafından
Hmm götür bakalım en iyisini doktor bilir
tarafından
emerken bile bi anda aglioo emmio beni biberonla denedim onuda almio
tarafından
O zaman onun gazı var canım sen çıkartıyor diye gazı yok sanma
Benim kızımda çok rahat çıkarıyordu hastaneye gitmiştik meğersem çocuk gazlıymış da ağlıyormuş gazında olabilir yani
0 oy
(338 puan) tarafından
Canım gaz sancısı olabilir üşütme bebisini çok soğuk şeyler yiyip içme sütünden geçebilir bebeğe. Birde baharatlı ve gaz yapan yiyeceklerden uzak dur. Gazını yapabilir kalasınıza yapabilir ama gaz şancı yaparsa bu şekil ağlar cocuk
tarafından
belli saati yokk canimm bi anda baslio aglamaya hele 2 gundur emerken yapioo sutumm yetmio desemm bi gogsumden 70 cc kesin cikio elimle.sagdigim halde ve biberonlada almioo
(338 puan) tarafından
Maşallah canım yukarda kızlarda yazmış bi kbb ye göster istersen . Sebepsiz ağlamaz çocuklar hiçbi zaman
tarafından
yarin cocukk doktoruna randevusu var canim olmadi bunlarida soylucemm
(338 puan) tarafından
Çocuk doktoru kbb ye göndermişti benim oglumunda kulak zarında şu toplaması vardı ağlıyordu böyle oraya yönlendirmişti. Önce çocuk doktoruna göster gerek görürse yollar zaten. Inşallah geçer canım
tarafından
smdi saglik ocagina asiya iniorumm ordaki doktorumda cok iyi onada bi gosteriyimm yarinda cocuk doktoru baksin bakalimmm
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Doktora bi gotur canım bende ayni ciglık atiyodu bi anda altini degistirirken farkettim cisini yaparken bagiriyodu idrar testi verdik enfeksiyondanmış 
tarafından
yarin cocukk doktoruna goturecemm canim randevumuz var
0 oy
(65 puan) tarafından
Canim nazardan da olur bol bol oku oğlunu 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 374 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
22 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatocan4545 (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde Esraaa (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 705 göst.
12 Ocak 2022 Aile kategorisinde Elifcik010101 (406 puan) tarafından soruldu

403,972 soru

12,101,865 cevap

36,416 kullanıcı

...