Ilk esimden kumar yuzunden ayrildim. Ustume titreyen annesinin kardrslerinin yaninda bana agzima kasikla yemek koyan adam piskopat cikti. Kumarin ardindan siddet ve sapiklik geldi. Tedavi olsaydi raziydim aff etmeye ama yok hep aynisina devam etti. Aylik geldigi gun adam ortada yok sonrada eve bi gelio aylikdan tek kurus yok ortada... Ustune bide siddetle sapikligi olunca dayanamadim. Ama bir gram umut gorseydim Allah bilio yuvamin bozulmasina izin vermezdim. Suan ikinci evliligim ve tek dedigim su: yastik degisiomusta kader degismiomus. Dayak yok, kumar yok, sapikliken azindan bana karsi yok ama ustume titreyende yok, agzimi aca bilecegim kendimi savunabilme sansimda, kendi parami yonetme sansimda yok. Kendi parami biriktiremiom onu gectim oglumun clcuk patasinoda biriktirmeme izin vermio neymis ooca oymus o dusunurmus, para mezarami gidecekmis eee doya doya harcatmionda, biriktirtmionda. Hesapta birikio duruyo ama hesapda durcqgina benim kasamda dursun oglanin ustune hesap yapilsin. Hesapdan 2 kurus ceksem kendi paramin hesabini veriom