+1 oy
747 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

randevu bulamadık göze dolu.acile git dedim ben de

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Geçmiş olsun kuzum pek bilgim yok acile gitsin bı 
tarafından
Sağolasın bacım dün dedi bana da dün de dedim acile git diye ama.degisik bişey olmuş ben de bilemedim
tarafından
İnşallah ciddi bişi değildir canım ama ihmal etmesin gitsin acile
tarafından
İnşallah bacım zaten tansiyon hastası göz tansiyonu da var ben de damar larla ilgili diye düşündüm öyle olunca içte kanama vardır diye iki gündür diyorum git diye gitmedi.simdik dedim damarla ilgili olabilir sabah git dedim gidecem dedi bakalım
tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum hayırlı haberlerle gelsin inşallah banada yaz canım inşallah ciddi bişi değildir
tarafından
Sağolasın bacım.inşallah çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bisey falan mı soktu yada bi yere mi vurdu acaba geçmiş olsun 
tarafından
Yok öyle bişey olmamış yani herhangi birşey birden olmus
0 oy
(7,624 puan) tarafından
Muhtemelen gözünün arkasındaki damarlar patlamış hastaneye gitsin
tarafından
Her günü stres malesef.tansiyonu da var göz tansiyonu da var bir de çünkü
(7,624 puan) tarafından
Cok gecmis olsun ihmal etmesin
tarafından
Sağolasın.korkuttum biraz gitsin diye.sabah gidecem dedi bakalım.tesekkur ederim
(7,624 puan) tarafından
Allah sifa versin
tarafından
Amin ❤️
0 oy
(775 puan) tarafından
Poliklinik saatlerinde gitsin direk göz polikliniğinin olduğu yere benimde gözüme kan oturmuştu randevıçu olmayınca gittim direk aldılardı
tarafından
Öyle mi bilmiyorum ki çok kalabalık hastaneler bir de yakınlar hep eğitim araştırma yani.ben de devletin aciline git dedim çünkü göz tansiyonu var ya belki damarlarda kanama olmuştur müdahale gerek diye acilden alırlar dedim.almazlarsa öyle denesin diyeyim de.
(775 puan) tarafından
Normal acilde göz doktoru bulunmaz genelde ondan dolayı dedim poliklinik saatinde gitsin diye
tarafından
Hee anladım doğru sabah gidecem dedi diyeyim de öyle yapsın teşekkür ederim
(775 puan) tarafından
Rica ederim çok geçmiş olsun
tarafından
Sağolasın :)
0 oy
(781 puan) tarafından
Bende de olmuştu benzeri canım Dr tansiyondan demişti damla vermişti yeme içme dikkat ettirmişti ihmal etmesin bı acile gitsin
0 oy
tarafından

bu tıbbi terim rahatsızlığı daha kesin olarak tanımlar — gözü çevreleyen (periorbital) dokularda kan (hematom) toplanmasıdır. Yazıyor, soğuk şeyler koysun annen gözüne canım

tarafından
Çok sağol bacım.diyeyim yapsın sabah ta gidecek inşallah bakarlarsa.tesekkur ederim
tarafından
Ben biraz araştırdım işte kuzum 1 hafta içinde geçermiş, kan toplanıyormuş, anneninki gene az kuzum, choremada başkalarının gözü komple olmuş. Ama yinede bir doktora görünmede fayda var askm :) tansiyon ve tuz tüketiminden de oluyor. Özellikte tuz
tarafından
Yaa daha da kötü olan da oluyormuş he benim de aklıma direk tansiyon geldi bacım.annemde var da hem normal tansiyon hem de göz tansiyonu .gidecek inşallah sabah.çoooh teşkür edireeem :)
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Tansiyonu varmı canım tansiyon vurmuş olabilir bı acile gitseydi.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 183 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 269 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Manolyam (3,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
0 oy
26 cevap 790 göst.
19 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu