+2 oy
1,648 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bende sorun var bunu bir kez daha anladım. :'(

Komşular geldi. İçlerinden 1 ini sima olarak tanıyorum ama mrba lik yok oda gelmek istemiş. Abla aradı gelmek istiyor dedi bende tabi sorun değil abla gelsin dedim 1 tabak fazla hazırlamak beni öldürmez.  Oğlum uyandı. Açılmıştı. Mama yaptım verdim başladı söylenmeye.  Bu çocuk gelişmez.  Yaşamaz  Sürekli hasta olur.ben şöyle emdirdim böyle emdirdim.  1.      2 kere tersledim. İçeri çay koymaya gittim ev sahibi de uyardı duydum baktım devam ediyor. Abla s.gidermisin parayla mı verdiler seni dedim.  Alındı gitti. 

Yaşamaz diyince beynimden vurulmuşa döndüm. :angry:.  Dayanamadim  o gitti.  Biz oturmaya devam ettik 

49 Cevaplar

0 oy
(589 puan) tarafından

Valla yorumlara göz attım da herkes ne kadar misafirpervermiş. Kusura bakmasın kimse de hem tanımıyorum kendisi gelmek istemiş buyursun gelsin demişim. Gelipte benim çocuğuma mama veriyorum diye ölür bu hastalanır bilmem ne diyemez. Hemde uyarmışım komşuda uyarmış. Hadsizlik etmiş. Ama sen çok büyük ayıp etmişsin. S. Git diceğine tut saçından at dışarı yani hiç olmamış...:)

-Reklam-
0 oy
(8,825 puan) tarafından
bosver ıyı yapsın benım cocuguma kımse boyle dıyemez
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Küfür etmen dışında iyi yapmışsın canım ben olsam küfür etmem ama haddini bildirirdim  
0 oy
tarafından

Misafir misafirligini bılirse ev sahıbı de ev sahipliğini bılır :D agzına saglık ıyı yapmıssın

0 oy
(3,470 puan) tarafından
Ben daha doğurmadım tam anlamıyla annelik duygusu nedir bilmiyorum ama bebeğim karnımdayken bile onu koruma iç güdüsü var kısa süreliğine tekmesini hissetmesem endişeleniyorum ve size çok hak veriyorum kimse laf edemez ve kimse bebeğimizden değerli değil rabbim yokluğunu göstermesin ♥️
0 oy
(7,932 puan) tarafından
valla ağzına sağlık en iyisini yapmışsın.Yaşamaz nedir yaaa .Her çocuk bir değilki.Parka zayıf kısa boylu miyon çocuklar görüyorum 1yaşında falandır diyorum annesine soruyorum  2yaşında yada 3yaşında çıkıyor.
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Çok da iyi yapmışsın. Önceki yaşadıklarınla da alakası yok. Misafir veya değil herkes ağzından çıkanı bilecek ne demek yaşamaz ölür. Sen ***** pis düşüncelerinde boğul derdim. Kovulduğuna şükretsin bence eline alıp dövmediğine dua etsin. Bekarken evden iki kere insan kovdum. Biri babaannem biri halamdı. Asla pişman degilim. Yine olsun yine kovarım. Asaletin kibarlığın da bir sınırı var. Asla da üzülme. Hiç de ayıp etmemişsin. 
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Ne kadar patavatsız olsada kovman hoş olmamış. Gondereceksen bile s. Git demek yerine daha uygun bir şekilde gönderebilirdin

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 485 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 337 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 970 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Berat0606 (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,283 göst.