0 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,913 puan) tarafından
Çocukluktan beri çektiğim hastalık ne kadar kötü bı hastalık Rabbim kimseye vermesin nefessiz kalmak kadar kötü bişey yok yaa bian ölücem bu sefer dediğin yerde nefesim tekrar düzelmesi inanılmaz bu şey Rabbime ne kadar sukretsek az rahat bı nefes aldığımız için iki gündür çok kötüydüm karantinam bitti nefes darlığı başladı dün gittim hava taktılar ciğerlerime baktı çok şükür ciğerlerim temiz çıktı hava ve ilaçlarımı da aldım o kadar rahatım ki bugün çok çok çocuklarımıza dikkat edelim ki öksürükdukleri bişey olmaz demiyelim ben küçüklükten beri cekiyorum ilk bronşit oldum bronşit astıma çevirdi biraz usutsem nefes alamıyorum illa o hava takılacak sonra ventolin kullanılacak nefesim kendine geliyo çok zorrr cidden öyle paylaşmak istedim sizlerlede ❣️❣️

4 Cevaplar

+1 oy
(6,492 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bende senin gibiydim çam balı çam fıstığı ve bıldırcın yumurtası ile atlatım astım krizlerimi 
(1,913 puan) tarafından
Valla iyi gelirse alayım canım yemin ederim ne zaman astım krizi gelse gözlerim doluyo nefes alamıyorum diye konuşamıyorum bile Rabbim kimseye yaşatmasın
(6,492 puan) tarafından
Bana iyi geldi cnm hakiki cam balı aldım sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı yiyordum  1 saat sonra bıldırcın yumurtası  içiyorum gün içinde çam fıstığı  yiyordum  1 ay devam ettim çok şükür
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben de küçükken alerjik astım bronşit geçirdim atlattım sayılır ama hâlâ izlerini taşıyorum Allah şifa versin size 
(1,913 puan) tarafından
Benim gecmiyo kuzum yaa en ufak hasta olayım tikaniyorum nefesim yetmiyo konuşamıyorum bile gözlerim doluyo nefesim kesilecek diye çok zor bı hastalık
tarafından
Çok zor kuzum çok Allah yardımcın olsun
(1,913 puan) tarafından
Allah razı olsun canım Rabbim kimseye yaşatmasın ❣️
0 oy
(5,372 puan) tarafından
O derece değilim ama ciğerlerim gıcıklanıyo böyle öksürük bi geld mi krize giriyom sanki durduramıyorum nefes doğru düzgün alamıyom zaten astım başlangıcı demişti fısfıs vermişti kullanmadım hiç şimdi gitmem lazım ya tekrar dr a olmuyo böyle baya baya astımım ben galiba buarada andız pekmezi iyi geliyomuş diye duydum canm benimde bi deniyesim var şuan kozalak şurubu içiyorum güya iyi geliyo dye duydum fayda etmedi pek
(1,913 puan) tarafından
Off kuzum hiç olmasın daha iyi valla benim astım krizlerinde konuşurken nefesim kesiliyo konuşamıyorum tikaniyorum çok zor ilaclar ise yariyo Allah'tan
0 oy
tarafından
Benim kardesimde astımdı canım siyah turpu oyup içine bal katıyodu annem altını azcık kesip kürdanla deliykdu iki üç delik bardaga koyuyodu onun suyunu veriyodu kardesime bide bıldırcın yumurtası hiç eksik etmedi cok sukur atlattı sayılır bi dene istersen
(1,913 puan) tarafından
Denerim valla kuzum ne iyi geliyosa alırım yeter ki iyi olayım valla mahvoluyorum kriz gelince konuşamıyorum bile nefesim kesiliyo
tarafından
İnşallah fayda eder rabbim şifa versin canm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 146 göst.
+1 oy
24 cevap 1,272 göst.
0 oy
10 cevap 632 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,610 soru