+1 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (762 puan) tarafından
Biz 31 haftalık olduk cok sukur. Soruma gelecek olursak saga veya sola yattığımda bebegım cok hareket ediyor sanki yerı rahatsız sıkışıyor gıbı ama diz uzandıgım da sorun yok korkuyorum acaba bebegım ıcerde sıkışıyor da ondan mı oyle hareket ediyor dıye benım gıbı boyle yaşayan varmı normal mı 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok normal bnce  canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok canım sikismaz öyle yatınca hareketlenir nts  de öyle yatırırlar bebek hazretlerini güzel bilelim diye
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Sırt üstü yatmak sıkıştırabilir. Sola yatarsanız rahat eder. O artık kocaman bir bebek istediği zaman hareket eder annesi. Son haftalarda edemez. 
0 oy
(545 puan) tarafından
Bende 32 haftaligim yan yattigim zaman hareketleniyor sıkısmaz canım korkma sırt üstü yatma tehlikeli zamanlar artık yan yat sadece 
0 oy
tarafından
Bebeğin sikiscani sanmıyorum ama ne biliyim kocaman çocuk seni sikistirmiyo mu sırt üstü yatınca 
(762 puan) tarafından
Belim cok agırıyor fıtıkda var bende saga sola da cok hareket ediyor
0 oy
(4,435 puan) tarafından
Canım youtubede doktordan dinlemiştim bebek döndüğünüz tarafta çok hareket ediyorsa ki bu genelde sol taraf olur bunun sebebi içerde o an çok rahat oldugu İcin partiliyor kendi kendine diyordu :D yeri rahat oldugu İcin o an rahatça dönüyor yani kuzum sırt üstü döndüğünde sen de o da rahat değilsiniz muhtemelen zaten o haftalarda doktorlar artık sırt üstü durmayı da tavsiye etmiyor 
(762 puan) tarafından
Evet sırt ustu yatınca bel fıtıgı da var bende rahatsız ediyor benı
0 oy
(3,838 puan) tarafından
Aynı dönemlerdeyiz bende sola yatınca çok fazla hareketleniyo genelde sağa dönük uyurum bu yüzden 
(762 puan) tarafından
Bende sola donuk uyuyorum genelde ama hareltlenınce duz oluyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 314 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Semiray (1 puan) tarafından soruldu