erkek cocugu anneyi guzellestrir dye bi soylenti var buna tanik olan varmi sizce dogrumu kndinde bunu gozlemleyen oldumu
Bnada ayni seyi dediler ama kizm oldu inanmiyorum böle söylentilere canim
Benim erkekti yüzümde lekeler vücudum da lekeler beyaz tenliydim resmen hamilelikte esmerlesti bütün vücudum nerdeyse doğum yapalı 3 ay olacak daha düzelmedi yuzumdeki lekeler daha duruyor o yuzden kimse inanmıyordu erkek olduğunu cirkinlesmistim çünkü:)))
İlk kızım oldu. son üç ay inanılmaz çirkinleştim gözümün etrafı yumruk yemiş şeklinde yanık izleri doldu yüzüm çillendi. Gören çirkinleşmişsin dedi. Gözünde gözlük izi olmuş diye n oldu çok sinir bozucu. Şimdi erkek anası olucam hayırlısıyla son 3 aya bakıcam özellikle de 8 ve 9. Aylae
Bencede yalan benim oglum olcak ama cok cirkinlesmistim herkes diyodu senin kızın olcak cirkinlestin diye cinsoyeti ogrenmeden önce ama oglum olcak :)
Ben 30 haftalik erkek bebeğe hamileyim ama ters tepki yaptı sanirsam cirkinledim:))))
Valla değişiklik olmazsa oğlum olacak hamilelik maskesi denen lekeler falan çıkmaya başladı
Allah 'ın izniyle 2 oğlum olcak ikizler. Ama yüzümü ben bile tanıyamıyorum sivilceler var. Çenemde, alnimda, yüz kenarlarında. Beni sivilceli yaptı bu hamilelik
407,661 soru
12,237,026 cevap
36,931 kullanıcı