Allah rızası için bu yazılarımı kendinizi benim yerime koyup okuyun buna da eminim kizlar bi önceki postumda gorumcemin çeyizi geldi ben ist katta olmama rağmen çağırmadılar demiştim neyse bugün alışverişe gitti geldiler kaynanam az önce 2 tane kazak almış eline bak bi diyo beğenirsen al almazsan kziimin çeyizine koycam dedi ses etm3dim yemek yapıyordum anne tmm güzel almışsin akşam da keşke çayırdaydın dedim gelseydin çağırmak mi lazım dedi ben gelmem anne oyle dünürler konuşacağı olur diye gelmedim dedim bende çağırmam o zaman dedi bisey demedim ben gidiyon dedi aldı kazakları ama almam git falan asla oyle bisi demedim 2 kızı var merdivenden inip daha eve girmeden anne almasını almadıysa almasın ver abamin çeyizine koy dedi diyen görümce 10 yaşında öteki 20 yaşında bende sana mi kaldı alıp alamadığım sanane dedim kaynana bi ağlamaya başladı almadi beni başından savdu çağırmak zorundaymışız ki ben böyle bisey demedim gelin olan pislik kızı gelmesin düğünüme istemiyorum evlatlarunda sende gör senin annen yapiyo sen böylesin söylesin diyo bende sizi allaha bıraktım rabbim gelsin hakkinizdan dedim oyle bağırıyorlar ki merdivene biri cikiyo oburu onu duruyo falan aklica ben korkucam dovcekler diye eşim sokakta aradim annen boyle boyle yaptı diye ah ah ben basima geleceği biliyorum dugun arası tm anne alırım tm deşeydin diyo e kardeşlerin boyle dediler dedim tm siz haklısınız diyadin diyo kızlar gerçekten ailemin evine gitmek istiyorum gidersem neler olur eşim bile onları haklı goruyo