Kizlar mevzu uzun kisa kisa ozet gecmeye caliscam benim kaynim yeni askere gitti gitmeden de abisi icin eve internet baglatti ( ikiside issiz gucsuz) ve dedikki ben gelene kadar kimse borcumu odemesin ben gelince kendim hallederim kimseye amanim olsun istemiyorum dedi..
Neyse bi kac gun sonra kaynanam bize geldi normal gulusuyo, kahkaha atiyoz ben mutfaga gectim isim vardi esimde kolidordaymis kaynimin intenet borcunu actim kaynanm iste odesek olcak şöyle boyle diye bende dedim ki anne bak boyke boyle dedi oglun biliyosun birak biraz sorumluluk alsin borcmus seymis umrunda degil biraz buyur en azindan dedim ama hayla mutfaktayim ben esimde annesi oyle diyince cuzdandan tam para cikariyomus ben oyle diyince geri koymus ben bunu sonra ogrendim gene gulduk kahkaha attik hicbir sorun yok kizimin ilaci onda kalmıştı sabah getiriyimde icir cocuga dedi neyse sabah oldu bekliyom yok aradim ilaci sorcam bi napiyon dedim amaaaan demesem olcakmis sen nasil insansin iste kocana para verdirtmedin ise gircem caliscam size muhtac olmicam cahil cahil caliscam bundan sonra kimseye yardim etmicem ben sizin gotumuzde kostukca siz havalndiniz o cocugun sana ne kadar yardimi oldu sen bi internet parasi veremiyomusun caliscam iste zaten seninde bana hicbir faydan olmuyo hicbirseyime yardimci olmuyon gelin dedigin boylmi olur falan konusmaya calisiyorum konusamiyorum da agzim acik dinledim telefonu kappti Zanetti yanındaki kadinla hayla beni konusuyo sanki benim oglum anlarmi ne bilir o sorumlullugu bilmiyomu sanki o sirf para yedirmemek icin yapiyo okadar cocuklarina baktim 1 kurus bile vermedi falan neler diyor
Artik kapatim bende telefonu neyse duydum ki hanfendinin agzina s.i.c.a.n benmisim agima geleni soylemisin kufurler etmisim . Ama o buyukmus buyukluk onda kalcakmis falan mahalledikleri boyle diyo benim kendi annemde sinirle biseyler dedim kizi kirip uzum sinirlenmistir simdi o bana neyse bi kac gune unutur giderim torunlara falan demis
Simdiii aramizda boyle bi sorun var su an kendi bisey yokmus gibi benimle konusmaya calisiyo ama ben gercekten kirildigin icin konusmamaya calisiyorum konusursam kalbini kirarim .sirf onlara yardimci oluyorum arkalarinda duruyorum diyr ben kocamla uc kere bosanma konusu konustum annemin evine gittim sirf onlarin arkasinda duruyorum islerine yardim ediyorum diye
Bide soyle bi mevzu var biz bu ay ani bi kararla ev almaya karar verdik ve iki gun icinde para cek yatir derken evi aldık allaha şükür ama bu ay maasindan bize hicbirsey klamiyo bunun uzerine tekrar annemden borc alip faturalari falan yatirmak icin kullandik yani durumuzun su an kotu oldugunu cok iyi biliyo buna ragmen bana bu mevzuyu yapiyo
Neyse konumuza donelim uzun oldu hakkinizi helal edin..
Ben ehliyet kursuna yazildim yazili sinavi gectim su an direksiyon dersine gectim soyleki yarind derslerim basliyo noramlde planimiz arkadasimla gidicektim ben dersteyken o benim iki cocuga bakarken kendi cocugunada bakicakti o dersteyken ayni sekilde ben bakcaktim bugun gidip bi bakalim cocuklari oyslicsk biyer varmi diye yok kafe disinda o cocuklarda kafede durmazlar sıkıntı ya gircez 3 cocukla normalde oglum okula gidiyo ama onuda okula gitmedigi saatlere ayarladim yetisemem diyr uzak cunku . Esimde anneme birak uc çocuk orda heder olur grne bi mevzu olursa ozman bidaha bakariz diyo ama ben o kadar lafin ustune birakmak istemiyorum ysnimda gotursem aklim kalcak konsentire olamicam bilmiyorum kafam cok karisti napim kizlar ya