Kızlar bebeğim gece ateslendi ve eşim gece vardiyesinde olduğu için doktora gidemedik sabah geldi oğlum da ağlıyor ağladıkça nefes alamıyor ve hiriltisi var aşırı özel hastane aciline gittik çünkü çocuk doktorlarinda yer yok.Acile girdik acil doktoru varmış anlatıyorum şuyu var buyu var ve aşırı canı yanıyor nefes alırken oğlumun çok ağlıyor nöbetçi doktor bana soruyo niye agliyo diye yani orda en acil benim bebegimdi ama çocuk doktoru bizi içeri almadı beklememiz lazımmış.Ama oğlum ağlamaktan helak oldu oradaki hastalar bile neyi var diyo hemşireler ilgisiz doktor ilgisiz.Sadece ilaç yazmak için bile para aldılar eşim de kızdı parayı alıyorsunuz ama bakım ilgi sıfir diye.Kac gündür arıyorum yer yok yer yok diyorlar napalim aşırı hasta çocuklarımızı biz.Orda doktor rica etseydi bile insanlar müsade verirdi çünkü hepsi sordu neyi var neyi var diye sinirden elim ayağım titriyo sadece antibiyotik ilacla geri geldik sinirden doğru düzgün yazamadım ama anlatmak istedim oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum oğlumu öyle gördükçe