Hamile soru cevap kısmında üyeyim sırf bu sıkıntı yüzünden burada da açtım eşim vardiyalı çalışıyor 11, de gitti sabah 7 de gelicek 13+5 im çocuk gibi oldum eşimi özlüyorum uyuyamıyorum önceden de düşkündüm l şu an yanımda olması için nelerimi vermezdim aradım konuşuyorız saatlerce ağla ağla içim çıkıyor yanımda olsun kokusu olsun yanımda göriyim diye düşünüp düşünüp ağlıyorum nasıl atlatabilirim bunu :(
Ala ala maşallah ne büyük bi aşk benim eşimde devamlı gece çalışır ama ben hiç senin anlatın gibi deilm ama bebim evde çocuklar var çocukla vakit gecirmekten koca aklıma gelmiyor
Benimde eşim vardiyalı gerçekten okadar ozluyirumki anlatamam ama calismasa bize bakmasa aç kalırız Allah verir riskini ama sen hareket etmesen calismasan nasıl gelecek o rs Yapacak bir şey yok kuzum Allah dertlerini göstermesin de bunada razıyım
Keske vardiyali olsada sabah evine gelse. Yada haftada bir. Ayda bire bile raziyim 3 ayda bir sadece iki gun izni var kizimda bende babaya hasret evimizde tek basimayz. O yzden sukret cnm haline sabah geleck naslsa.
Benim esimde bir donem issiz kaldi vardiyali ise mecbur girdi calsmaya sabaha kadar onu beklerdm aksama kadar uyurduk beraber uyuyamazdm onsuz sukur ki kendi isini buldu da saati belli
Beni düşün mutlu ol canım :) yani şöyle ki eşim yurt dışında çalışıyo 2 3 ayda bi geliyo hergün konuşsak bile yetmiyo çoğu zaman evli değilmişim rüya görmüşüm gibi geliyo zaten eşim yokken annemde kalıyorum keşke benim eşimde vardiyalı da olsa burda çalışsaydı :(((
Canim bu kadar aglarsan uzulursen bebegin etkilenir ama esin calismak zorunsa sonucta size bakabilmek icin. Hormonlardan tamamen bu yasadiklarin ama iyi guzel dusyn. Bence esinin aklida sende kalir biran ince toparla kendini cnm
Ah canım bende senin gibiyim. Bi de benim eşim hep gece çalışıyo sabah 6 buçukta geliyo ve bende sabah 7 de işe gitmek için evden çıkıyorum. Akşam desen 2 saat anca görüyorum. Kendi haline şükret bence :( gece nöbete gönderirken içim parçalanıyo resmen
Benim eşimde şu an 11-7 vardiyasında ben kuran okuyorum. Birazdan yatağa giricem uykum var ama uyuyamıycam bebeğimle ilgili şeylere bakıcam hayal kurucam uykum gelene kadar oyalanıcam öyle sonrada uyurum zaten gözümü açınca eşim gelmiş oluyo :) bende bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum çok özlüyorum ve merak ediyorum ama yapacak bişey yok
Ay bende öyleydim abartısız yanımda olmasına ragmen özlüyodum suan 39 haftalık oldum hala var ama o kadar degilim artık :) hamilelikte kimi cok seversen bebegin ona benzer derler bizim orda
Allah ayırmasın bir ömür daim etsin de dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma eşine aglayacam diye bebeği strese sokuyorsun senin şimdi onu düşünmen lazım adı üzerinde hamilesin bebeği de düşün canim sen ağlarken o ne hale geliyor bide çok ağlamak iyi olmaz derdin yok tasan yok biraz güçlü ol
1,490,810 soru
24,363,678 cevap
347,329 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın