Sogum değilde bir film Gibi ya Allah'ım anneli babalı büyüsün canim bende anlatayım canim dur sana akşam oturuyorum saat sekiz civarı telefonumdan bir şeye bakıyorum ama ağlıyorum karnımın düştüğünü hissettim neyse bir dogruluyum dedim yatiyodum oturacaktim birde suyum geldi yine tuvaletin geldi off altıma istedim sabirim dedim bu arada şafak tam 40+5 olduk neyse yok ayağa kalktım durduramıyor um hemen odama gittin herşeyi değiştirdim kız durmuyor onlarda ıslandı kaynanam da evde yok görümcem var uzakta onu aramaya çalışıyorum panik oldum iyce ilk ya ney doğum başladı diycen demekki kaynanam geldi koridorda anne heral bu sefer doguruyom baksana dedim kele gör dedi dün gittik altına isemissin doktor 41 doldur dedi ya dedi acilman yok dedi neyse parkeye akıyor bir yandan anam essah doğuruyor dedi hemen gitti amcamgil çağırdı beni hastaneye götürdüler yatış verdiler yok açılma yok bir cm açılmış gece saat 12 hiç unutmam sancı başladı Allah'ım dayanamıyorum yatakları yastıkları parcaliyom heryer battı yok hastane kalkıyor iniyo sesimden saat 7 öldü üç hemşire geldi başıma ihin diyorlar ama ihinamiyom açın afedersiniz aç ayı oynarmi hiç gücüm kalmadı artık yok doğuraman sen diyorlar ikisi yatağın üstüne çıktı su bitti artık çocuk kanalda kaldı ikisi karnına biri assagidan açılma yapmaya çalışıyor kestiler beni bebeği aldılar çıkarttılar bebeğim hiç ağlamıyor Allah'ım öldüm korkudan neden ağlamıyor dedim baktım yaşıyor neyse beni diktiler doktor geldi bebeği istiyorum emzirmek için vermiyorlar bana yanlış dikmişler canlı canlı tam 6 dikiş atıldı doğumda. Daha zordu diye bilriim o acı. Neyse kabız olmuşum annelere bsiey evriyorlar ondan bile vermediler bana hci bebeği kucagima istedim yine al al dedi vicdansız nasıl verdiyse bende emzirmek için doğrukacaktim dikişin attı bir daha istemedim dikiş ne o acı için demedim bile neyse bebeğime işitme testi yapmamışlar şimdi işitme kaybı var çok zor zamanlar yaşıyorum ben yaşadım siz yaşamayın bacılar işitme testi yaptırın ama geç kalmammisim iki günlükken yaptırmış iz şimdi tedavisi var şükürler olsun