0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bebek 37haftalik 4100mus sezeryan imzalattilar ama açıklık ilerliyormu bbek kanala grecekmi dıe önce takipteyim 3 cm açıklık bi şekilde ddogcak dua edin nolur  

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm 
-Reklam-
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım 
0 oy
tarafından
Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah canım 
0 oy
tarafından
Hay  maşallah tombalak bişey desene sanmam kuzum ya kesi çok olur normal.olsa bile ama kesi çok da olsa bence normal doğum en azından 7 kat yırtılma olmaz sonrasında ağrısi sızısı 

Yine de hayırlısı olsun canım 
0 oy
(314 puan) tarafından
Yani yanıltabilir de bu kilolu bebeklerde cok belli olmuyor ki benim kardeşimede aynı dediler ama 40 haftalikdi 4 kilonun üstünde normal doğum zor olur dediler gerçi benim kardeşim keyfi sezaryan oldu çocuk bir geldi 3 kilo doğdu sadece  hayırlısı neyse o olsun hayırlı doğum olsun sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah
0 oy
tarafından
Allah bı avazda kurtarsın seni
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Canım banada dediler 39 haftada gittim suyum geldi bebek 42 hafta görünüyor kilosu 4.200 görünüyor omuzu çok geniş biz sezeryan öneririz ama bebek 3.500 da doğabilir karar senin ve eşinin dediler  ben korktum ve riske atamam yavrumu dedim sezeryan karar verdim imzaladım 

Oğlum bı doğdu 4.500 kilo acilmam vardı ve devam ediyordu acil sezeryan alındım 

Hep hayırlısını istedim ve bebeğim gerçekten geniş omuzlu karın bolgeside genişti tosun bisyedi sonra iyiki dedim 
tarafından
Bende sezeryan bekliyorum ameliyat sırası ama açılmami kontrolde ediyorlar ne alaka blmiom
(1,053 puan) tarafından
Açılma cogalsa bebek kanala inecek normal dogum başlarsa diye konturol ediyolar canım ondandir
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah canım. Allah yardımcın olsun 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 576 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 189 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
6 Şubat 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Leyla042 (1,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,084 göst.
26 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,329 soru

23,678,382 cevap

310,095 kullanıcı

...