Önceki postlarimi okuyabilirsiniz belali komşularimiz var bi evde 4 kadin 4 erkek ve cok fazla cocuk kaliyor.
Her girş çikişta o cocuklar bebegme zarar vermeye calisiyor bi şey desek başimiza bela olurlar heryerden elleri kollari var çingeneler yani insan ayrimi yapmam ama bunlar aşiri belali
Bi kaciniz bana nasil kendini savunamiyosun falan demis sorun savunmamak degl sorun şu benim ust katimdaki teyze beni tembihledi çok belalilar hirsizlik var cinayet var ellerinden herşey geliyor dedi sakın uyma dedi
Ben düz yolda giderken gelip bana cocuklari uyuyor küfür ediyolar ellerine bisey alip firlatyolar
Tek bana degil karşi komşumada aynisini yapmişlar kac defa
Bende evde durcam artik mecbur olmadikca cikmiycam 18 aylik olmak uzere bide oglum var onu nasil durdurcam evde bilmiyorum parka gidip biraz hava aliyoduk en azindan
Ama böyle giderse başima iyice bela olacklar
Annem babam geldiler eşimle falan konuştullar eşimde korkuyo onlardan cunku
Sagolsun arkamdalar babam hatta gidip kavga edecekti zor tuttuk
Nolur dua edin bir an önce gtsinler apartmandan
Benim kimseye zararim olmaz kendi halimde biriyimdir komşularimlada aram iyidir ama onlar geldi geleli gun yuzu gormez oldum cop atmaya bile inemiyorum
BIZIM EVIMIZ KREDILI VE HÂLA BORC ODUYOZ KRAYA GECSEK HEM KREDI HEM KIRA GECINEMEYIZ SIMDI BILE AY SONUNU ZOR GETIRIYOZ