Kizlar dogumdan sonra sacm cok dokuluyordu ve buda psikolojimi bozmuştu artık benim bende dayanamadım bu akşam eşim 3 numaraya vurdu benim gibi olan varmı aranzda kestiren
Benimde 4 yıl önce kuaför hatası yüzünden yanmıştı dökülüyordu saçım. Eşim makineye vurdu saçımı.Emin ol saçın doğal kendi rengiyle hiç olmadığı kadar sağlıklı ve parlak uzayacak hiç üzülme hem farklı bi deneyim ben hep uzun kullandım saçımı ama kesince de bi rahatlık gelmişti açıkçası:) yıkama kurutma konusunda..Bu arada sen yine de en yakın zamanda bi dahiliye uzmanı yada kadın dogumcuna gidip kan verirsen iyi olur.. Belki demir eksikliğin vardır dogum sonrasi saç dökülmesi oluyor çünkü..
En iyisini yapmışsın ben açığım örtülü olsaydım hep 3 numara gezerdim heralde son zamanlarda saçlarımdan çok sıkılıyorum hamile kaldığımdan beri 3 defa kestirdim
3 numara da pek kısaymış. Benim beldeydi saçlar kırıklarını aldırdım sadece.
Ben 3 e degil jilete vurmustum ama care olmadi
Bende kestirmistim bekarken
Gulende olmustu ama takmadım hic
Belime kadar geldi simdi. Dayanamdim omzuma kadar kestirdim gecen dayanamiyorum dokuluyo zor sekil aliyo. her yerden sac supurmekten yoruldum en iyisini yapmissin bence
Senden 1 tane daha benim işte:) 5ay oldu doğum yapalı. Her tarafta saçlarım,bebeğin avuçlarında yine benim saçlarım. Tülbent takmaya başladım evde. Ama nasıl oluyorsa yine her yerde. Dediğin gibi psikolojim bozuldu önce makasla sonra jiletle kökünden kazıdım. Poşette saçlarımı görünce bi de ağladım çok zoruma gitti. Allahtan kış,dışarda şapka evde tülbent. Ama iyimi yaptım bilmiyorum:/
Dogumda napcan bas ortumu takcan
Kemoterapi aldigimda saclarim dojulmeye baslayinca dusta avuc avuc elime gelince once kisaltmistim sonra jilete vurmustum bidahaki kemoterapiye kadar az uzuyodu yine dokulcek psikolojim bozulcak diye dokulmeden yine kendim kaziyodum jiletle 5 kez kazimis oldum tedavim bitince bi sac geldi inanamazsin oncede cok sıkıydi ama suan uc dort kisiye sac cikar kafamdan
Madem o kadar kisalttin jilete vur yada bi hagta az uzasin yeniden uce vur bi iki kez daha yapki daha gür gelsin kesmisken bi ise yarasin bari garantile
404,433 soru
12,115,903 cevap
36,459 kullanıcı