0 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben bugün kan vermeye gittim kolum şişti sonra 1 saat önce yatak odasına uzanmaya gittim dinlenmek için kızım yanımdaydı besikle oynuyordu bende kalktım oturdum kardeşimle mesajlasiyordum kafa mi cevirdim duvara anlık baktım bi gölge geçti  ben dedim belki yanlış gördüm kafamı tekrar çevirip duvara baktigim zamn yine gördüm korktum  eşimin yanına gelip oturdum acaba niye böyle oldu ki gördüğüm neydi ne yapmam lazım aklımda kötü düşüncelerde yoktu insan vücuduna benziyordu gölge gibi gecti

9 Cevaplar

+2 oy
(684 puan) tarafından
Bazen beynimiz bize böyle oyunlar oynayabilio banada oluo çok üstünde düşünme dile getirme. Ayetel kursi oku. Geçer inşallah 
tarafından
Ayet-el kürsü okudum bildiğim duaları okudum size de mı oluyor
(684 puan) tarafından
Evet oluyor Bi ara gerçkden bişeyler olduğunu düşünmeye başlamıştım. Üstelik bde yalnızım. Ama dşündkce daha da artıyor sanki o yüzden düşünmemeye çalışıyorum bol bol ayetel kursi okuyorum rahatlıyorum
tarafından
Bende gündüzleri evde tek kalıyorum  bazen korkuyorum dua okuyorum fazla düşünmemeye çalışıyorum
(684 puan) tarafından
Gündüz Bi şekilde geçio da akşamları daha zor. :)  yk canm gönlünü ferah tut rabbime sığın bunlar hep göz yanılması
tarafından
Korkmamaya  calışıyorum  öyle allaha sığınıyorum  dua okuyorum inşallah göz yanılmasıdır
-Reklam-
0 oy
(34,516 puan) tarafından

Nas Felak oku göz yanılmasıdir korkma

tarafından
Inşallah öyledir  duaları açıp okudum duaları içimden okusamda olur mu yoksa sesli mı okumam gerek
(34,516 puan) tarafından
Farketmez niyetin önemli ama sesli daha güzel olur
0 oy
(603 puan) tarafından
Kan verdiğin için belki halsiz kaldın. Belki de bilinç altı oyun oynuyor canım. Uyku ile uyanıklık arası da haşlanmış olabilir. Dua oku çok üstüne düşme 
tarafından
Kan verince kansızlığın var dedi kansızlıktan olabilir mi
0 oy
(5,604 puan) tarafından
Ayet-El Kürsi Nas ve Felak oku. Korkma belki yorgun olduğun için de hayal görmüş olabilirsin. 
tarafından
Bende öyle düşündüm ama insan yine korkuyor bugün hastanede kan verdim  kansızlıktan belki olmustur
(5,604 puan) tarafından
Olabilir. Bende çok yorgun olduğumda başıma benzer şeyler gelebiliyor, yorgunluktantır deyip üzerinde fazla durmuyorum :)
tarafından
Ilk defa başıma geldi  ışıklarda açıktı  ne yapacagimi bilemedim
0 oy
tarafından
Belkş camdan bişey yansımıştır canm olabilirmi
tarafından
Sanmıyorum ilk defa böyle oldu ışıkları zaten açık bırakıyorum  kızım oyun oynadığı icin
0 oy
tarafından
*** vardı girdim okudum

Sende suç yok korkanlar girmesin demişsin ama insanın başına ya meraktan ya ...... Neyse 
tarafından
Hahahhaa hanifeeee
tarafından
Kusura bakmayin bende korktum buraya sormak  istedim rahatlamak icin yorumları okuyunca korkum geçti biraz
tarafından
Yok canım ne kusuru sen yazmışsın ben bile bile girdim göz yanilmasidir o ya oluyor bazen insanlara
tarafından
Inşallah yorgunluktandir bi daha öyle görmem inşallah allahtan esim yanımdaydı  tek olsam çok korkardım
0 oy
tarafından
Felak nas Ayetel Kürsi bacım hiç bişey yok korkma 
tarafından
Hiç fark etmez 3er kere oku uyu aklına kötü bişey getirme böyle şeylere takılmak hiç doğru değil olmamış gibi davranmak lazım
tarafından
Eşim sabah erken ise gidiyor inşllah korkmam
tarafından
Ya şimdi bunu düşünür durursan korkarsın unut aklına getirme kafanı başka şeylerle meşgul et inan bana bak korkman iyi değil biz bu dünyada yalnız değiliz böyle şeyler normal hem belki iğnenin yan etkisidir ya da sana öyle gelmiştir sen bol bol besmele cek dediğim gibi oku üfle salavat çekerek uyu aklına hiç bişey getirme
tarafından
Salavat çekerken ne söylemem gerekiyor
tarafından
Bi çok salavat var hangisini istersen onu söyle ben hep esselatu vesselamu aleyke ya rasulullah çekiyorum
0 oy
tarafından
Benimde kafam çok dalgın olduğu zaman çok düşüncelere daldigim zaman oluyor sanki yanımdan bir gri bir kıl yumağı geçiyor gibi oluyor 
tarafından
Bende kardeşimle konusyordum durup dururken oldu
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Kendini korkutma Felak nas ayetel kürsi oku kan verdiğin için halsiz zayıf düşmüşündür Bi nevi halisilasyon 
tarafından
Olabilir inşallah öyledir

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 668 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 550 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde plns_01 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 820 göst.
0 oy