Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Suc bendemi ki???
0
oy
350
göst.
16 Ekim 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
Berna
(
27
puan)
tarafından
soruldu
G Selam belki diyeceksiniz yine mi Sen!
Halen birlikteyiz esimle es denirse tabiki
Obur yaZilarimda Biraz anlatttim durumumuzu
Bugun Babam geldi ve bugun neler yapicaksiniz diye sordu bende arabayi silip supurucem dedim
Esimde ben yaparim icini disina iyice yikarim fln dedi hayirdir?! Sen yorgun degilmisin yatmicakmisin dedim. Ses vermedi. Babam gitti az isimiz oldu carsiya gidicez bindik ailecek arabaya esim neden Beni kucuk dusuruyorsun dedi bagirdi ne yaptim ki diye sordum babanin yaninda yatmicakmisin Sen dedin neden dedin diye bagirdi. Bende normalde ev isi yemek araba temizligi yikamasi bakimi bana ait oldugundan sasirdim ustelik Sen hep yorgun oldugunu ve uyumadim gerektigini soyluyosun tuhaf degilmi babam varken ben yaparim dedin bende oyle bir reaksyon gosterdim. Annene Beni anlatiyosun dedi herkez beni anlatiyosun dedi bende cunki sana anlttigim zaman Beni anlamiyosun dinlemiyosun cok yalnizim dedim. Susucaksin ne yapsamda susucaksin anlatmicaksin duzelt kendini dedi bende Son 3 aydir kimseyi gormiyorum goeusmuyorum farkinda degilmisin Sen neden atlarken oncesinden eski olaylari anlatiyosun dedim affedemiyorum senin kadar basit degilim etti. Dedim benim icim de cok dolu cocuk var diye sineye cekiyorum Yoksa benim icimi. Cok yaktin ki konusuyorum tasiyorum artik dedim cikti odasina cocugu alip anneme gittim simdi geldim eve kafam karisik uyku girmiyor gozume mutsuzluktan sevgisizlikten kahroluyorum depresyonun dibine vurdum sadece icmek yok olmak istiyorum sonra bakiyorum 2 yasinda gozumun icine Bakan bir kizim var offfff suc bende mi bagirmalarina sevgisizligine Beni insan yerine koyup gormemesine susup normal mis gibi yasamam mi lazim ki
dertleşmek
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
0
oy
16 Ekim 2021
Ada3
(
2,310
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben senin yerinde olsam eşim beni görmüyorsa bende onu görmem duymam demeki konuşuyorsun anlamiyo bide onun yaptığı gibi yap bakalım bu sefer nasıl davranacak sana
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
16 Ekim 2021
Melekkk34
(
6,852
puan)
tarafından
cevaplandı
Konuyu bilmiyorum cnm ama erkekler sevmez eşimde oledir. Herşeyi anlatmamı sevmez ama kndiis annesine herşeyi yetiştirir. Empati kurmayı bilmiyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ekim 2021
ozge2626
(
198
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence siz eşinize takılmışsınız yada birbirinize içinize ieytan girmiş resmen afedersin yani kedi köpek gibi evde bakara inşirah surelerini aç dinle ykarşındaki düşmanın degil oda aynı şekilde çocugunun babası kötü gidip iyi gelmiyor olanda nadir 2 yŞnda kııznz varmış isterseniz aile terapisine gidin ortada büyük bir problem yok alttan almayı bilmelisiniz bazen her sözünüz birbrnze batyr
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ekim 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Babanın yanında öyle dememelydin gerisi de çorap söküğü gibş gelmiş
16 Ekim 2021
Berna
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
Adam para kazanmakla is yaptim saniyo eve gelince hic yanimizda olmuyo kiziyla ilgilenmiyor kizim ses cikarsa oyuncagini yere dusurse bagiriyor cocuga Adam hep yorgun hep uyumak istiyo bende yorgunum ama dayanmak zorundayim cunki anneyim sorumlulugum var kadin oldugumu unuttum alisveris temizlik Utu cocuk zor yas bi ta ****** gibi yiyip Eline saglik diyen yok bi basimi oksayip bu aralar yogunsun yoruluyosun ama gecer diyen yok bir cicek getiren yok ne bilim ikimizinde 2 inci evliligi boyle olsun istemezdim cok emek verdigimi ve artik sabrimin bittigini bu yuzden iyi Anne olamadigimi dusunuyorum bi taraftan O benim ikinci sansimdi neden hayatimi Sikip atti? Baba olmicak koca olmicaksa neden yaa neden Beni secti bu hizmetcilik eder bi de cocuk dogurursa kopek gibi sadik kalir evimi duzene sokar O bana yeter mi dedi neden neden ben neden benim kizim bunlari yasamak zorunda
16 Ekim 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Hayır canım yazdıgınınokumadm bike belli ki yanlış anlamışsımm senin sadrcr orda. Hatan var gerisi de herxamanki şeyler heralde onu demek istedm
16 Ekim 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Allah yardımcın olsun keşke en azzındam çocuguna bbaba olabilse çok üzüldüm
16 Ekim 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bi de ayrıca arabayı temizleten d eilk senin eşini duydum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ekim 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Eski postlarına da baktım 2020den beri saygı olmayan bir evlilik, sevgiyi bilemem. Hala neden çekiyorsun anlamıyorum 1 senede düzelecek olan insan düzelirdi, düzelecek evlilikte aynı şekilde.
16 Ekim 2021
Berna
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
Hollandadan yaziyorum kac zamandir ev cikmasini bekliyorum bu evden cocugu alip anneme yerlesirsem haklarimi silmis olurum cocugumu da ordan oraya suruklemek istemiyorum. Bu evden ayrildigimda kizima guzel bir oda saglam bir gelecek istiyorum nezaman ev cikacak bilemiyorum suan 1 ile 50 numara arasindayim ve diyorum vardir allahin bir bilidigi Beni bukadar surundurdugune Gore
16 Ekim 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İnşallah ev çıkarda o zaman sende böyle yaşamaktan kurtulursun valla canım ne diyebilirim ki başka, Allah büyük hakkında hayırlısı neyse o olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ekim 2021
Aslıs
(
13,307
puan)
tarafından
cevaplandı
Susacaksın ne demek yaa eve hizmetçi mi aldı hangi kafayı yaşıyor bu adamlar ağzımın ortasına geçir bir tane olsun. Evlilik ortak yapılan birşeyde sadece o iş için evlenilmez.
16 Ekim 2021
Berna
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
O is diye bisey yok biz 6 ay kari koca olduk Hamile kaldim ve horluyorsun diye odalari ayirdi O gunden Belli yatmiyoruz ayni odada yani O is te yok 3 senelik evliyim ve 6 ay hamile kalanadek yani ama yemek camasir temizlik hersey bana ait O da calisip para getirir okadar stress dilime vurdu artik ben boyle degildim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
1
cevap
144
göst.
Suc bendemi ki nolur bi fikir
16 Ekim 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
Berna
(
27
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
tavsiye-fikir
0
oy
9
cevap
429
göst.
Allah askina tek suc bu insanlari ulkeye almakmi
6 Haziran 2024
Diğer
kategorisinde
BaBY BoY BaBY GRiL
(
3,115
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
8
cevap
436
göst.
Eşim kırıldı bana suc bende galiba
11 Temmuz 2023
Diğer
kategorisinde
1bebe1anne
(
282
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
8
cevap
550
göst.
Bebegimi esimin ailesine gostermek istememem suc olur mu?
29 Ocak 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Nisan89
(
1,063
puan)
tarafından
soruldu
413,343
soru
12,444,640