0 oy
1,419 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kimseye demeye dilim varamadi içimde hep bir gitmez diye ümit vardı  dün o ümidim de bitti .. yüzbaşı gelip eşime eşin çocuğun var mı varsa yerlestir onları Suriye kağıdında adın var diyene kadardı hepsi yıkıldı bitti umutlarimin. Ama ben hala Samsun'a bırak beni diyemiyorum sırf 1 gün 1 saat daha yanında olmak için. Uyanıyorum gecenin bir yarısı gözyaşlarım a engel olamıyorum kokluyorum kıyafetlerini balkona kaçıp ağlıyorum. Her kapı çaldığında baba geldi diye koşan yavruma ne dicegimi düşünüyorum. Zaman nasıl geçer birşey olur mu diye düşünmekten kendimi asla alikoyamiyorum. Telefonu her çaldiginda korkuyorum. İçim de ki şeyler çok farklı kızlar kimseye diyemiyorum buraya yazıp rahatlamak istedim.. çok ayrı kaldık ama bu sefer çok başka duygular içindeyim.. ne olur dualarınız da bize de yer verin ...

42 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cok zor... allah yardimciniz olsun. Saglikla gitsin saglikla donsun yuvasina insallah...
tarafından
Amin canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Buse inşallah sağsalim gider gel Rabbım yardımcın olsun cnm  bol bol dua et inşirah suresi oku  Rabbım gönlüne ferahlık versin inşallah 
tarafından
Amin kuşum amin inşallah Allah razı olsun ❤️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 365 göst.
14 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 410 göst.
6 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nfs (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 2,075 göst.
0 oy