0 oy
917 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Evet hanımlar ihtiyacım yok ama durumumu bilen biliyor 

Babamda hiç parasız bırakmaz annem diyo şöyle bilsinlerki baban seni kimseye muhtaç etmez sürekli eli senin üstünde falan 

Siz olsanız laf arasindada olsa soylermisiniz yoksa ?

Annemin dediği mantiklimi 

Aklım karıştı ben hiç soylemiyordum bugüne kadar ama annem şöyle dio. 

Bu ara linç tayfa çok uğruyor linç tayfa uzak dur canım!

Linclicek birşey yok ama bir önceki postumdada olmamasına rağmen linç yedim 

Kaynanam gil bu üzere gelmeydi ıvır zıvır herşeyi knustuklari için diyorum smdi dogumumda yakın annemin üzerime gelirken getircekleri illaki knusulcak 

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende söylerim babam bana tv aldı gittigim her yerde söylerim babam sayesinde evimde eşya vae babam olmasa betona otururduk derim hatta dün misafirine gittik orda da dedim babam 1 ay önce tv aldı annem 1 ay önce ceyrekli bileklik aldı diyorum sende de
tarafından
Olsun yine de söyle bilsinler her fırsatta söyle
tarafından
Bundan snra soylicem
tarafından
Geç bile kalmışsın babam sehpa aldı söyledim orta sehpa aldı söyledim perdenin yarısını babam verdi söyledim mont aldılar söyledim ilaç parasını bile verdiler onu bile söyledim çorap dahi alsalar vallahi onu bile söylüyorum
tarafından
Ohooo bu sefer ben herşeyi söylesem bizimkiler yarışa girer
tarafından
Yaa ne güzel benim kaynana ağzını açıp tek kelime etmez bir çöp almaz
-Reklam-
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Söyle tabi kiz at havanı:D
tarafından
Nasıl atcam kizzz
0 oy
tarafından
Senin durumun biraz farklı canım eşin yanında yok ya hani o yüzden annen haklı laf önüne gelirse çekinme söyle ama durduk yere sürekli o konuyu açıp söylemene gerek yok sadece yeri geldikce dile getir
tarafından
Para knusu açılırsa söylerim o halde gecenlerde açıldı hiç soylemedim bilseydim soylerdm
tarafından
Söyle cnm aklında bulunsun
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Asla söylemem ondan sonra anama babama güvnsnlr ann haklı ama ou başka bir şey de göster her şeyi bilmelerine gerek yok bn başta çok yotm ole salaklk sonra dank etti ama geç oldu dahada söylemm 
tarafından
Aklım karıştı herkes birşey demiş
(1,307 puan) tarafından
Aman canım bunn düşncesine niye giriyosn onlarw ne babamn ne alp verdiğine çokda düşnmene gerek bilmeselrde olr hani ne gerek var bunu düşnme bile boşverrr
tarafından
Annem soktu aklimaaklima
(1,307 puan) tarafından
Bnm annmde söyleme bixe güvenrler sonra herşeyde der
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Şimdi bazı kocalar kadinin ailesi para verince elinden aliyo

Parana dokunmuyolarsa söyle canım iyi olur
tarafından
Abla smdi benim eşim c.evidne kendi param var dknmazlar onlar da faturamı falan ödüyorlar surkeli alışveriş yaparlar ama torunlarina herşeyi aldialr ama tabiki de benimde masrafim oluyor onuda hep babamın parasıyla yaptım kendi parama dknmadim
(14,420 puan) tarafından
Allah tez vakitte kavustursun kuzum
Allah hepsinden razı olsun
tarafından
Amin inslalah
0 oy
tarafından
Söyle bence onlar şimdi diyo bak oğlumuza karısını hiç  boş bırakmıyor para konusunda yarın birgün kavgada demezler baban veriyor der kocan seni birgün parasız bıraktım o sen böyle diyorsun babanın parası onların parası olmasın köy onların  gözüne baban var arkanda ben sahipsiz değilim ne olursa olsun babam arkamda diyebilsin  şöyle birşey al sonra şöyle ay babam ya yine para gönderdi kendime bunu aldım falan de   laf arasında şöyle  bilsinler senin sahibin  her daim
tarafından
Eşim yokki şuan c.evnde
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Vallahi laf arasında değil konuyu ben acar devamlı söylerim ki söylüyorum da ilk oğluma annem bes yaptı her ay para yatırıyor doğar doğmaz yaptı ikinci oğluma hamileyim doğar doğmaz yine yapacak kaynanam bazen altın mi taktı diyor bende her ay para atıyor hesabına geleceğe yatırım yapıyor senin gibi bir altın takip gecmedi dedim hala lafını yapar bende yaparım hatta sadece annem de değil kardeşlerim arkadaşlarım annemin arkadaşları bizim taraftan kim bir şey yapsa direkt hesaba attiriyorum yüzluyorum da ilk başta yuzlemedim tepeme çıktı lafın haddi hesabı olmadi daha lafını edemiyor
tarafından
Acaba diyorum bende babamın attığı paraları altın falan yapsam öyle soylsem dahami mantikli
(1,154 puan) tarafından
Evet mantıklı çünkü maalesef evlenince ailenin elini üstünden çektiğini düşünüyorlar
0 oy
(693 puan) tarafından
Konu geçince veririr ihtiyacım olsa karşılar de ama her ay şu kadar veriyor gibi cümleler belirtme saçma olur 
tarafından
Öyle nasıl belirtem kizzz
(693 puan) tarafından
Emin ol Allah'ın işi  genelde insanın dilinde söylemek istediği bişey olunca konular açılıyor açıldığı gibi lafını şöyle benim merak ettiğim şu babanın verdiğini söylersen eşin para vermeyi keser mi ya da kaynanan eşine babası veriyor sen verme diyip doldurur mu
tarafından
Eşim yokki c.evinde ve eşim varken de babam atardı o zamanda hiç almazdı eşim onun kartında heo bende olurdu yok kaynanamda öyle demez doldurmaz yani
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Babam da gönderir bana oğluma sürekli bişey alırlar iki kız kardeşim de okudu sana bişey yapamadık diye kartıma gönderir harçlık eşime kart olduğunu demiyorum ama 
tarafından
Himmmm kız kaç oaran var ☺️☺️
(2,198 puan) tarafından
emekli  adam  işte harçlık gibi yüksek rakamlar değil yani 50 100 öyle canım babam yaaaa
tarafından
Kocana şöyle bilsin kız bana yazılanlara bak millet şöyle diyo sende soylee
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Annen haklı söyle ki elleri hala üzerinde olduğunu bilsinler laf etmesinler ben kocama annemin alıverdiği herseyi söylerim ezemesin diye
tarafından
Kocam biliyor kendiside geçen söyledi ama kayannamlar blmiyor hatta kocam gelmiş geçen görüşte yavuz başkan seni parasız bırakmaz falan dedi  kocam farkında knusamazda kayannamlar blmiyor işte
(1,108 puan) tarafından
Kocan biliyorsa onlar bilmesede olur ama yaptıklarını yüzüne vuruyorlarsa babam para yolladı onu çekicem diye laf arasında söyle
tarafından
Yok Allah var onlarda destek çıkıyor ama annem sanki şöyle bilsinler biz her zaman senin arkandayız diyo
0 oy
tarafından
Allah razı olsun babamda hiç parasız koymaz beni . Istediğim birşeyi bugün olmasa yarın mutlaka alır getirir

Verdiği parayı eşime söylerim sadece ama ne biliyim bir eşya kıyafet vs aklına ne gelirse öyle birşey aldıklarında babamlar aldı derim 
tarafından
Eşim biliyor kaynanamlarada hiç soylemedim parayı ama bir kıyafet birşey olduğunda annem almış diyorum
0 oy
(361 puan) tarafından
Tabi ki söyle arkanda birilerinin olduğunu onlara muhtaç olmadığını bilsinler 
tarafından
Ama ben iki tarafa da muhtaç değilim onlarda farkında ☺️☺️
Çok karışık ya neyse bari babamn aldığını biriktip yüzük alam kendime sorunca babam aldı diyem
0 oy
(1,575 puan) tarafından

Kaynanan yardımcı olmuyorsa ( olmak zorunda zorunda değil bundan bahsetmiyorum) o zaman laf arasında belki e bunlari nasil aliyorum babamin gönderdiği paraları biriktirip alıyorum diyebilirsin. Ya da hiçbi sey deme bununda haberini vermek zorunda degilsin. Keyfin nasıl istiyosa öyle yap:D

tarafından
Ahahahah Allah'ım ya güldüm
(1,575 puan) tarafından
Hep gül inşallah ❤️
tarafından
Şuan gulemiyom gözlerim yaşariyor☹️
(1,575 puan) tarafından
Niye yav:(
tarafından
Yine yanlizligimi torpulemek için sardım buraya yağmur yağıyor ben tekim düşünceler beynimi kemiriyor ağlamak istemiyorum
Tabi gözlerim şuan aglamktan degl göz hasarindan yaşariyor
0 oy
(9,689 puan) tarafından
Yeri gelirse soylerım ama dan diye babamda para yolladı dıyemem.Bunu bılmelerı ıcın para attıgını soylemene gerek yok canım Allah korusun bı sıkıntı cıkarsa zaten baba sana sahıp cıkar
tarafından
Zaten sahip çıkar aslında böyle devam ama annem niye öyle söyledi aklıma takıldı smdi
0 oy
(51,385 puan) tarafından
annende hakli.bi yerde. benim babam kizimada hergun para verir ben demesemde esim der 
tarafından
Bir miktar param var
Eşimin ailesi faturalarima ve ev ihtiyaçlarına destek çıkıyor
Evimi taşıdım onun masraflarını onlar karşıladı bebeğin masraflarinida onlar aldı demirbaşları kıyafet falanda aldılar ben yine begendiklerimi aldım. Ekstra olarak babamda atıyor he param olmasa kayinpederim muhtemelki dukyaninin kirasını bana verirdi ama sonuçta bu değirmenin suyu bir yerde bitecek onlarda destek olacak tam anlamıyla
(51,385 puan) tarafından
gene iyi insanlar ya kiz postlarinda hep bunu hissediyorum
tarafından
Evet abla diyorum ya hayatın sanssizliginda şans onlar glemis bana
(51,385 puan) tarafından
insallah esinde cikar kavusursunuz
tarafından
Amin inslalah abla çok saol

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 468 göst.
28 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,875 puan) tarafından soruldu
+3 oy
34 cevap 778 göst.
3 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
25 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (801 puan) tarafından soruldu

408,634 soru

12,279,458 cevap

37,844 kullanıcı

Kategoriler

...