0 oy
554 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

image

bunlarla safari kapi susu yapiyomus canimiz halamiz ☺️❤️ ayy cok sevindim he :D    canim gorumceeeeeeeeeğm .gelince son halini aticam size ☺️

7 Cevaplar

0 oy
(1,096 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Bayıldım ya tam benlik minnoş bişey keşke benim olsaa :D♥️♥️♥️eline sağlık çok güzel düşünmüş valla ☺️

tarafından
Ayyy evet yaaa ❤️☺️ :D ben de bayildimmm.Ben Dogurmadan gelirse supper olur :D cok heyecanlandim.Gorumcem cok guzel seyler yapiyo ya boyle masallah
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından

Benimki de çeksin kocamı odaya karının gizli saklı msjlastklari  var desin :ermm:

Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın inşallah ❤️❤️

(2,029 puan) tarafından
abooo neydi gi öyle
tarafından
Haydaaaaa .Gorumcen mi dedi?? Tovbe yarabbim Allahim ya ne kotu insanlar var .
(4,876 puan) tarafından
Aynen okuduğun gibi canım.

Konuşmuyorum kendisiyle ama hâlâ benimle uğraşıyor nedense . :///
tarafından
Ayy bugun dua et bol bol olur mu ? ben de dua edicem senin icin ❤️
(4,876 puan) tarafından
Evet serifecigim geldi evime 5 gün kaldı yedi içti kaynanam peder kocası çocukları giderken de kocamı yatak odama çekip msjlastklarim varmış onu demiş. Kocam çok şükür ağzının payını vermiş ama hâlâ uğraşıyor nedense kendine batıyorum galiba :D
(4,876 puan) tarafından
Allah razı olsun ederim tabiki ❤️❤️

Benden uzak olsunlar da ailece başka bişey istemem
tarafından
Heyy Allahim ya .İnsanlar niye boyle kotulesti ki .Cok uzuluyorum geldigimiz hale .bugun kandil Allaha havale et seni uzen herkesi hem de herkesi .Namaz kil biliyorsan , dua et sonra ❤️ canim benim ya .
(4,876 puan) tarafından
Sanırım kendisi gibi olmadığım için benimle uğraşıyor.  Yani millete canım cicim deyip ardından dedikodusunu vs yapmadığım kendi yalanlarına ortak olmayıp evimin düzenimi kendisine sormadgm için biraz sever öyle milletin işlerine karışmayı.

Ben hem kaynanami hem kendisini çoktan Allah'a havale ettim zaten Rabbim sorsun hesabını diğer  şu mübarek günde de tamamen hayatımzdan çıkmaları dileğimle inşallah ❤️❤️ Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah ❤️

Sana da hayırlı sağlıklı bir avazda doğumlar diliyorum ❤️ herşey gönlünce güzel olsun inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Kııozzz çok güzel görünüyorlar ya ^^
tarafından
Ayyy evet ya cok tatlilarree ☺️❤️ gorumcem boyle seyleri cok guzel yapar .Cok hosuma gitti ya cook .
tarafından
Ayyy canım çekti  :D benim görümcem de pek becerikli MaşaAllah. En son amigurumi bebek ördü benim kıza. :D hırka istiyorum kızlarıma takım yapsın diye. Hele onu yaptırayım inşaAllah böyle bişey de yaptırırım ahhahahajaj :D
tarafından
Hahahahaha :D ayy hirkalari anacim oruyo benimm ❤️☺️ bi de bi arkadasim battaniye öruyo su an .Bakalim o nasil olcak :D ici muslin disi orgu .
0 oy
tarafından
Yaaa çok güzel şerifemmm bayıldım ellerine kollarına sağlık görümceciğinin Allah razı olsun ne güzel düşünmüş ❤
tarafından
Evett yaaa cok sevindim ben de ☺️❤️ bana kapi susu aldin mi diye sordu almadik dedim :D meger suprirz yapiyomus ❤️☺️ cok mutlu oldum hulyam ya cookk.beceriklidri kendisi bayagi bi
tarafından
Allah razı olsn cnm ne güzel yapmış ama
0 oy
(5,125 puan) tarafından

Çok tatlı çok çok <3

tarafından
Yaaa ☺️❤️ ben de cok begendim biliyo musun ? Bitince de asiri guzel olcsk eminim .Cok beceriklidir valla asiri mutlu etti kuzu ya
(5,125 puan) tarafından
Kız öyle halalar varmıydııı
 çok güzel olacağına eminim
0 oy
tarafından
Oy çok güzel serifem maşallah  paşa gelmeden  nasipleri geliyor rabbim maşallah bebeğin çok nasipli bir bebek olacak hayırla dunyaya gelsin inşallah canım ❤️❤️❤️
tarafından
Yaaa canim benimmm☺️❤️ Allahim hayirlisiyla sag salim kucagima almayi nasip etsin insallah .Cok seviliyor .İnsallah hep sevilir ❤️☺️ mutlu ,huzurlu bir hayati olur .
tarafından
Amin canım inşallah eşinle ailenle inşallah yavrunla birlikte mutlulunuz daim olsun canım ❤️☺️
tarafından
Aminnn ☺️❤️Senin cocigun ne durumda ? İyi miii? Cok merak ettim ❤️
tarafından
Elhamdülillah iyi canım  hastahanede serum taktılar ondan sonra duzeldi şükür kendine geldi şimdi daha iyi  ilgilendiğin için çok teşekkürler ederim kuzum ❤️☺️
0 oy
tarafından

Yiaaaaaa yeriiiiimmmmmm asiri tatlilarrrrrrrr <3

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,028 göst.
28 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 779 göst.
0 oy
7 cevap 435 göst.
13 Mart 2020 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,755 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,181 soru

12,297,974 cevap

38,377 kullanıcı

Kategoriler