Eşimin annesi onlar kücükken vefat etmiş üvey anneyle büyümüşler neyse biz eşimle 6 yıllık evliyiz evlendikten 15 gün sonra eşim ceza aldı 2 yıl boyunca ev üstünde onu bekledim üvey kaynanam cok değişik bir insan ne ararsanız var görümcem evlendi herşeyini kendi elimle yaptım kaynanamla anlaşamıyorlar diye 35 tane iğne oyası yazma yaptım bu sadece bir örnek neyse en sonunda besle kargayı oysun gözünü kalktı bana iftira attı hemde kaynanamla birlik oldular sırf eşim kötü hissetmesin diye babamlara bile gitmiyordum neyse o evde kalmdım babamlara gittim eşim cıktı herşeyi anlatım evimizi ayırdık bir süre sonra mecburi barıştık ama samimi değiliz ikimizinde cocukları var ama asla abisiyle evli olmamı kabul etmiyor beni hic görmüyor ***** ***** hareketleri var en son oyla kaynanam tartıştı ikisi bana küstü elinden gelse abisini evlendiri üstüme kuma getirir eşimde görüyor boşver takma arana mesafe koy diyor ama onunda mesafeli olmasını istiyorum bunu söyleyince annem yok benden başka kimseleri yok ben yanlarında olmalıyım diyor eşim böyle yaptıkca o daha çok yüz buluyor siz olsanız ne yapardınız