0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
27+3 haftalık hamileyim anneler... Ve 6 gündür karantinadayım pcr testim pozitif geldi 2 gün ağır geçti ama şükür koku ve tadı geri kazandım tek sıkıntım nefesim dar bu konu hakkında bitkisel ve bebeğe zarar vermeyecek minik tariflerinizi rica edecektim. Rabbim korusun herkesi illet bir hastalıkmış onu anladım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben et suyuyla falan yalancı paça çorbası falan yapmıştım bol sarımsak limon sirke falan. Bol su içtim meyve yedim. Ama günlerce çorba içtim çok iyi geldi bana
(1 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Ben de şu an covid im canım. Benim de tat koku gitti. Doktoruna danışarak kekik cayi tüketebilirsin. Sana tavsiyem doktorunun haberi olmadan hiç bir bitkiyi kullanma. Senin baş ağrısı için bir önerin var mı?
(1 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim acil şifalar versin zaten hassas bir dönemdeyiz bu merette iyice mahvetti bizi beterinden korusun yine yaradanım. Canım benim başım hiç ağrımadı şükür tek doz aşım vardı ona bağlıyorum hafif geçti, sadece göğsüm dar bazen nefes almakta zorlandığım oluyor :( parol kullanabilirsin doktorum bana yazmış bu süreçte 1 kez kullandım ama iyi geldi. Yinede doktoruna danış. Bu arada gün içinde güneşe çık ve temiz hava al o da çok iyi geliyor
(7,121 puan) tarafından
Allah razı olsun canım. Okulların açılması ile kızım eve aldı geldi işte. Aşılı değilim ama ben de simdilik ağır atlatmıyorum kuzum. Başım biraz ağrıyor, migren de olunca  ekstra ağrı oldu. 5 gün temaslı olarak devam ettim yola. 5 gunun sonunda kendim pozitif olduğumu öğrendim:)
(1 puan) tarafından
Migrenin tetiklemiş olabilir baş ağrını. Böyle bir site olduğunu görünce hemen kaydoldum bazen çıkmaza girince insan napacağını şaşırıyor en azından bir bakış açısı ve yaşanmışlık insanın içini rahatlatıyor. Hamile de olunca geçen cuma kontrole gidecektim 40 gün oldu bebemi göremedim nasıl iyimi bilmiyorum mesela ve 28inde gideceğim kontrole covidde olunca iyice korktum...
(7,121 puan) tarafından
Allahın izini ile yavrun iyidir canım. Sağlıkla kucağına al insaAllah.  Benim de küçük kızım 2 yaşında onu koklayamiyorum, sarilamıyorum sadece tüm önlemleri alıp emzirirken bakisiyoruz derin derin :( Ama bu bir süreç ve Allahın izini ile atlaticaz.
(1 puan) tarafından
İnşAllah çok teşekkür ederim güzel duaların için ve inşAllah sende tez zamanda koku duyunu geri kazanırsın ve evladının kokusunu derin derin içine çekersin atlatacağız inşAllah..

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 227 göst.
0 oy
9 cevap 164 göst.
30 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linaaa_ (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 323 göst.
29 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asdflfpfm (146 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 764 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,632 soru

12,153,588 cevap

36,580 kullanıcı

...