Benim çöpüm dışarda zaten koku oluyo diye dışarı atarım kakalı bezi de drekt atar elimi yıkarım pis bi insan da değilim ama ne biliyim çişli bezi kapalı şekilde tezgaha koyarım yani bazen galiba çöpüm mutfak tarafında olduğu için çoğu demiş mutfağa niye giriyo bez diye biz ne pis insanlar gördük abdest aldığı suyu bahçedeki maydanozlara döken tencereye tadına baktığı kaşığı geri sokan sarma sararken sürekli parmağını yalayan cvplar için tşkler burdaki hatunların hepsi titizmiş demekki ben çok anormal bi durum görmüyom ya bu benim fikrim saatlerce bekletmiyorum ya da bi düzine yapıp sıralamıyorum neyse daha fazla linçlencem şimdi kendimi platformun en pis karısı ilan ediyorum kızlar cvp olarak yazamadım o postuma o yüzden post açtım tekrar o kadar çok yorum geldi ki tek tek yazamadım..
Evde bebe varsa bazanin altından bile bez çıkar abi bunu bilir bunu söylerim mutfağım balkonlu bende mutfağa kadar götürüyorum balkon kapısını acmadan dönüyorum başka zaman kapıyı açınca atıyorum onu da
Abdest suyunu maydanoza dökmek nedir iğrenç
İyide postu açıp kendini açık eden sensin be cicegem çöpe gelince banyo da bı tane mutfakta bı yane var b zker banyoya atılır bende orda yazmamistim.
Herkesin temziligi kendine anam ben yemeğin tuzuna bakacaksam başka kaşık kullanmam mesela kepçeyi yıkarım sadece niahhahana ama sarma sararsam parmak yalamm o kaa diil iyyyy pislokloar
Ne bezmiş arkadaş
411,299 soru
12,381,173 cevap
43,188 kullanıcı