0 oy
477 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,326 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Vallaha kndimi zor tuttum birini yememek için eccucuk ucundan tadına baktım :)) ıspanaklı booooogreekkk

image

image

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yesene kız niye tutuyor kendini 
(1,326 puan) tarafından
Ah canım kilo alırım yav o kadar verdim geri almim
tarafından
Aman dert ettiğin şeye bak bi taneden bişey olmaz ki düşünsene bu saatlere kadar uğraşıp yapmışsın cefasini sen çekmişsin sefasını eşin sürecek hiç olacak iş mi hem göz hakkı :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok güzel goeunuyor canım cekti elinize sağlık
(1,326 puan) tarafından
Teşekkürler canimm :)
0 oy
tarafından
eline sağlık kız aşerene gelme de yazıktır 
(163 puan) tarafından
İşte o kişi benim :))
(1,326 puan) tarafından
Yaaa canimmm hakkını helal et. :( Yazacktim öyle yazınca daha çok merak ediyo insan da giriyo diye yazmadım ya
(163 puan) tarafından
Yok yaaa nolucak helal olsun tabi bi börek için haram mı edicem hamilelikte oluyor böyle şeyler canım her gördüğümü çekiyor 5 dakika sonra başka bir şey istiyor :)) o yüzden eskisi gibi üzülmüyorum ahahhahaha için rahat olsun o yüzden afiyet olsun sizede elinize sağlık tekrardan
0 oy
(163 puan) tarafından
Bayılırım elinize sağlık canım çekti :))
(1,326 puan) tarafından
Teşekkürler canım. . hamile olan sendin demi nerde yasiyosun .Bursa'da isen buyur gel yaparım sanaada :)
(163 puan) tarafından
Kayseride oturuyorum :)) çok sağol düşüncen için eşime ıspanak aldırınca yapıyım bende Allah razı olsun ❤
0 oy
(4,683 puan) tarafından

Annem çok güzel yapar. :'(

(1,326 puan) tarafından
Uzakta mi canım annen
(4,683 puan) tarafından
Evet...
0 oy
tarafından
Eline sağlık canım çekti, güzel gözüküyorlar 
(1,326 puan) tarafından
Teşekkürler canım :)
0 oy
tarafından
Benim koca bir şey götürmüyor sinir oluyorum ya geçen gece evde yoktu bende poaca yaptım canım çekti ilk defa da çok güzel oldu neyse kapı çaldı gece 11 falandı dondurma istemişti memleketten devriyede arkadaşlarıyla yemek için dedim aha bana fırsat hemen poacalari doldurdum kendim iki tane yemiştim gönderdim yesinler diye nasıl mutlu oldum ama ne bilim istiyorum kek börek poaca götürsün ben tasiyamam diyor biskiviyle karnını doyuruyor ya
(1,326 puan) tarafından
Ben yaparım böyle oigaca börek gotuur canım sıkılıyor her gün hazır poğaça dan hemde para gidiyo masraf yani :)
tarafından
Bizimki de ya bazen dışardan yiyorlar  yazık günah herşey pahalı ama götürmüyor vala imreniyorum böyle kendileriyle bir şeyler götürenlere ya benim koca üniversitede böyleydi aynı yurttaydik annemlerde sarma dolma getirirdim götür yersin derdim götürmezdi
(1,326 puan) tarafından
yazık tabi canım ama işte naparsin . Herkes bir değil.
(7,792 puan) tarafından
Pogaca borek bi turlu tutturamayn ben buna üzüldüm.
Vwnim esim de goturur de tutmuyo ya tatli cok guzel yaparim esimde tatli yemez pogaca boregi de ben yapamiyom
tarafından
Kız benimki de ilk defa güzel oldu öyle gönderdim arkadaş tarif atmıştı bütün püf noktası fırında 100 derecede pişirilip sonra çıkaracaksın yumurtayı öyle sureceksin tekrar koyacam fırına 200 derecede pisirecen okadar yapardım hep çöp olurdu ilk defa tuttu o da kocama kısmet bende tatlı turu şeyleri güzel yaparım börek poaca pek bilmem ama tam tarif yapınca cidden oluyormuş
(7,792 puan) tarafından
Bnde ttalida com iyiyim yani bi kere okusam tarifi yada gorsem yaparim masallahi  var ama pogaca biraz ugrastiriyo ya mayalanma vso yuzden mi yapamiyom bilmeme beklemeyi sevmiyorum ya
0 oy
(762 puan) tarafından

Benimde canım ıspanaklı gözleme istiyor üşenmesem kalkıp yaparım acaba yapsam mi :D

(1,326 puan) tarafından
Benimde canım gozleme istiyordu börek yaptım. Kalanı da buzluğa attım . Yemeğim var çünkü yarına . Bitince yufka aldırip gözleme yapcam .yap sende kalkıp :)) usenmezsen ye de :)
(762 puan) tarafından
Ben yerim problem olmaz da şimdi reflu falan sabah namazından sonra yaparım sıze afiyet olsun
(1,326 puan) tarafından
Sağol canım. Sana da şimdiden afiyet olsun :)

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 673 göst.
30 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 744 göst.
8 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 339 göst.
13 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.