0 oy
433 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bu gece eşimle kavga ettik. Sürekli yalan söylüyor sidet. Ve ben cocuğum için hep katlandım. Ya boşanırsam çocuğumu benden alirlarsa  . Admin ne olur bunu kaldırma. Benim ailem hiç beni anlamiyir. Ben ne yapiyim . Kendime kiymaya bile caliştim . Şu çocuğum olmasaydi yemin ederim yapardım  . Ben ne yapiyim. Neden ellimden bişiy gelmiyor.  Ben 21 yaşındayim . Ben ne yapiyimmmm. Sesim düştü gozlerimde yaş kalmadı . Ben artık ne yapiyimmmmmm

6 Cevaplar

0 oy
(1,020 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Canım öncelikle bil ki hepimiz bu yollardan geçtik öncelikle sakin olmalısın lavga gürültü surat ile hiçbir şey çözülmez sen mesafeni koru ama yapman gerekeni yap  kendini haksıza çıkarma ayrıca sen ne ailene ne başkasına muhtaçsın canım olmuyorsa da dünyanın sonu değil Allah yardım eder düzenini bir şekilde kurarsın. Bir annenin başaramayacağı bir şey yoktur. Eşin inatçıysa sinirliyse o adama o an susacaksın bunun başka çaresi yok belki zamanla geçer ya da baktın olmadı evlilik terapistine gideceksin bazen susmak erkeklere çol şey anlatır. Ayrıca bu hayatta senden daha kıymetli insan yok, öyle bir insan için aklının ucundan bile geçmesin  dünyada bie erkek de o yok kendine saygın sevgin güvenin olsun canım 
(1,020 puan) tarafından
Eşin hep mi böyle
tarafından
Bazen öyle yapiyor. Evet diyor ama hiç takmiyor boyle biru
tarafından
Yarın sakince konuşacam . Ben çalişmak istiyorum diycem. Belki o zaman bende rahatlarim  . Fazla depresyona girmem. Zaten doktor bana depresyon ilacı vermiş   . Bana çok takintilisin falan dedi . Ama bunlar takilmiycak seyler değil
(1,020 puan) tarafından
Evde de boşsan insan daha çok takıyor her zaman değilse demek ki adamı tetikleyen nir şwyler var  kimi insan jiç paylaşmıyor
tarafından
Çalışmama keşke izin verse
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allahim yardımcın olsn cnm neden Allahin verdiği cana kiyacaksin Allah o eşine de akıl fikir versin onun için mi canına kiyacaksin
tarafından
Cok kötüyüm.
tarafından
Çocuğunu senden alamazlar cnm
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Cocugunu senden naahh alırlar bu kadar zor durumdaysan bosan bacim gencligine yazik 
tarafından
Ya alirlarsa ben onsuz ne yaparim
0 oy
(139 puan) tarafından
Bende çok kötüyüm ya gerçekten kelimeler boğazımda dugumleniyo 
tarafından
O kadar hayatan bikmisımki
(139 puan) tarafından
Ayni içimde enerji kalmadı resmen hayat enerjimi aliyo ve üstüne benmisim herşeyi yapan gibi davranıyor
tarafından
Sen ne yapacaksın
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Canım yasin geç herşeyi yaparsın aslında ama Allah zalimi başa vermesin ailen de sahip çıkmıyorsa kolay olmaz hiç birşey kolay olur diye kandiramam seni çeken çektiğini bilir rabbim yardımcın olsun ama daha da önünde çok yıllar var dayanabilecek misin bu sekilde
tarafından
Bilmiyorum sadece evlasimı benden almasinlar devlet yardim eder bana ait bir butcem de var çalisirim üstüne ev alirim . Ama sadece oğlumu alirlarsa ona dayanamam . Yok sa ben her işi beceririm çalişirim
(4,589 puan) tarafından
Kaç yaşında 7 yaşından önce almıyorlar anneden kanıt topla mahkemeye sunmak için eli kolu bağlansın
(4,589 puan) tarafından
Ve istediğin.sekilde boşanmayı sağlarsan cesaretin imkanın da varsa şehrini değiştir izini bulamasın kimseye de deme madem.ailen sahip çıkmıyor onlarda biraz arasin
(4,589 puan) tarafından
Kaçırma durumu falan yaparsa diye ama gün verir görsün diye mahkeme göstermezsen.de.sorun olur işte
tarafından
Yok kaçırma bir durumu olmaz.
tarafından
3 yaşında
(4,589 puan) tarafından
Olmazsa sana verirler 3 yaşındaki çocuğu sadece ihanet falan olunca ya da anne de değişik.durumlar olunca alıyorlar anneden hani ilgisizdir bakacak durumu yoktur bağımlıdır vs durumlarda
tarafından
Peki boşanan birine evmi kiraliyorlar yiksa kadin siğınma evine mi giriyorsun
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Rabbim sana hayırli kapılar açsın kuzum

Tez vakitte feraha çıkarsin
tarafından
Amin amin bana dua et . Belki bir müsluman duası beni tutar :(

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 218 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 367 göst.
13 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annesizim (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
55 cevap 1,957 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (86 puan) tarafından soruldu

411,139 soru

12,375,399 cevap

42,790 kullanıcı

Kategoriler