0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Hanımlar 3 ay oldu doğum yapali hemen adet gordum ama bu ay olmadim olabilir dedim ama bayagi gecti korunuyoruzda psikolojim bozuldu dusunmekten hamile olsam sorun olur mu ki 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olmaz canım korkma 
(27 puan) tarafından
Son aylarda dikisler acilir gibi seyler okudum korkumdan testte yapamiyorum
tarafından
Karnın hemen büyüyecek değil kız :)bebek içerde kendine gelene kadar yaraların iyileşir Allah yardım eder canım
-Reklam-
0 oy
(13,033 puan) tarafından
Gecikme olabilir yeni doğum yapmışsın çok normal şüphen varsa ters yap sorun olur mu bilmiyorum ama 
(27 puan) tarafından
Suphem yok ama şoyle bir sey var 10 gun evvel az bi kanama gibi bir sey oldu bir daha da olmadi bilemiyorum ki
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Emziriyorsan düzensizlik yaşarsın uzun sure
(27 puan) tarafından
Emziriyorum da yine de bilemiyorum ki aslinda istiyorum ama sezaryen beni korkutuyor dikis acilir gibi seyler okudum nasil acilacak ki anca zorlanir gibi bilemiyorum ki
(4,585 puan) tarafından
Korunuyorsan olmamıştır canım ya Allah verirse yapacak bişi yok o ayrı ama en az bı buçuk sene olsun cocuklsrin arasında diyorlar hangi doğum olursa olsun emzirirken gerçekten aşırı düzensizlik oluyor ben çok yaşadım 5 ay oluyodum 3 ay olmuyordum en son baya yoluna girdi bu seferde hamile kaldım:))
0 oy
(1,355 puan) tarafından
İki oğlumun arası tamı tamına 1 yıl 2 dakika hiç bir sorun olmadı küçuk  oğlum 1.5 yasinda yine hamileyim doktor sorun yok dedi tabiki  biraz daha Ara versen iyi olurdu dedi
0 oy
(164,251 puan) tarafından
hangi yontemle korunuyosubuz
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Canm benmde aralarında 21 ay olmasina ragmen karnimda yapisiklik oluşmuş. Sezeryan sıkıntı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
0 oy
5 cevap 190 göst.
+1 oy
2 cevap 111 göst.
11 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap33 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 385 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aden34 (1,190 puan) tarafından soruldu

Kategoriler