+1 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sabah metrobüsle bir yere kadar gittim durakta binicektim kafam çok dalgındı insanların indiğini tam göremedim ve onlar inerken binmeye çalıştım haksızım evet ama adamın biri bağırmaya başladı ama görseniz nasıl bağrıypr işte biri inerken binilir mi falan sonra kapılar kapandı 5 dk boyunca yüksek sesle bana bağırmaya başladı işte biri inerken binilir mi sence bu mümkün mü ama nasıl bağrıyor sanki kavgadayız bende ağladım moralim çok bozuldu kızlar özür diledim hala devam etti

16 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Maskeyi çıkarıp yüzüne öksüreyidin
tarafından
Ğuhahahshajjshdhahshdhahahahauausuuaua yaaaaaaa :Dddd
tarafından
Ahahah  :D
tarafından
Hak etmiş ama eğer ben olaydım o durumda öyle bir konuşurdum ki adam gelir benden özür dilerdi yavşağa bak kız özür dilemiş hala bağırıyormuş kimsede bisi dememis
-Reklam-
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Terbiyesiz insan yani dalginsin birde insaar cok anlayissiz ve cekilmez hale geldiler
0 oy
(616 puan) tarafından
Ben olsam özür dinlemezdim anlayışsız dangalaklar boşver canım üzülmene değmez 
0 oy
(1,923 puan) tarafından
Ya ne hakla bağırabilyo öyle bir hakkı yokki niye susup ağlıyosunki. Evet yalnış yapmışsın ama bunu sessizce uyarması lazım kimse kimseye bağıramaz. Sende bağırsaydın polis çağırsaydın.
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Adam deli mi ne kız insan güzelce söyler  keşke sende bağıraydın gerçi öyle durumda kalsın büyük ihtimal bende ağlar susarım ama işte susunca insanlarda tepene çıkıyor haklıysa haklılığını bilsin çocuk azarlar gibi azarlama ne:angry:

0 oy
(1,391 puan) tarafından
Valla sende onu  gibi pat pat konussaydin o kadar bagiramazdi gerizekali ne var insanlik hali olamaz mi ayy nasil sinir oldum keske aglamasydin agzina geleni saysaydin sende
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Dengesiz insan catacak insan arıyormuş seni bulmuş sende sinirini atmış. Kimse bise demedi mi. Ne terbiyesiz insanlar var ya 
0 oy
tarafından
Etik kurallarına aykırı davranmana tepki gösteriyor ama bir bayana herkesin içinde bağırarak yerin dibine sokuyor -_- samimiyet denilen şey ayaklar altında
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Özür diledikten sonra devam edene bende bağırırım kesecek o sesini 
0 oy
tarafından
İşte geldi Mi üst üste gelir zaten kafan dalgınmış kuzum boşver üzülme geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
millet zaten bahane arıyor bağırıp çağırmaya 
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Tm belki hatalı sensin ama o kimki sana okdr bagriyor dayı çok konuştun sus biraz işine bak derdim ben 
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Ya sen neden sustun canım neden böyle içine attın insanız hata yapabiliriz çok normal o hayv.an ** abartmış 
0 oy
(135,425 puan) tarafından
kiz ne agliyon hicmi insan evladi yoktu bi dene cakamadi suratina safmisin baci ulan bi bana denk gelmez boyleleri keske gelsede bi guzel s.çm agzinq
0 oy
tarafından

İstanbulda kimse önemleri beklemiyo ki harraaaa daliyolar içeri:D çok kalabalık binmezsen kalıyor öyle saatlerce :D o yüzden sana bağırmaya hakkı yok kes sesini diyip ilerleseydin mallll mıdır nedir ne hakkı var sana bağırmaya :ermm:

0 oy
(25,196 puan) tarafından
Bide ondan özür mü diledin önce bç haddini bildirseydin keşke 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 577 göst.
20 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,016 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 325 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sirius76 (1,319 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 562 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 863 göst.
28 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,668 puan) tarafından soruldu

411,041 soru

12,372,018 cevap

42,471 kullanıcı

Kategoriler

...