Dayımın kızının var onun kuzeni. Sürekli bana yazıyordu benim kızımla onun oglunun arasında 2-3 gün var. Benim kızım büyük. Ve doğduğu günden beri sütün var mı kaç cc ? Özel aşı yaptırıyorum sende yaptır. Oğluma hamak aldım sende al. Yani sürekli böyle saçma sapan yazıyordu ilk zamanlar 2-3 günde bir sonra haftada bir. Sürekli hava atar gibi benim oglum şu kadar kilo senin kaç kilo oldu ? Sanki benim kızımla si.dik yaristiriyor oğlunu. En son yine yazdı kızın nasıl diye bende uzun zamandır sorunlar yaşıyorum eski postlarimi bilenler bilir. Birde bu kız tekrar yazınca bende hiç yapmayacağım bir şeyi yaptım ve onun anlayacağı dilden konuştum . Nispet yaptım hep o oğlunu ovuyordu. Bende kızım huysuz 2 tane diş çıkardı desim resim attım. Aa ne güzel bizimkisi daha çıkartmadı dedi. Sonrada yazmadı gün içinde fazla. 1-2 aydır hiç sesi çıkmadı. Ağzının payını aldı diye düşündüm. Son zamanlarda kızım emekliyor bende o yüzden dedim dur bir daha nispet edeyim 7.5 aydır sürekli hava atıp duruyordu bilmiş bilmiş konuşuyordu. Umursamadım ama artık bunaldım. Bende biraz önce yazdım napıyorsun dedim oglum hasta ağız ve burun akıntısı var çok kötü öksürüyor doktor ilaçları kullan bronşite çevirmesin demiş . Bende geçmiş olsun felan filan dedim. Kızda bana video atmış oğlum çok hareketli baksana canım diye. Videoyu açtım baktım bir de ne göreyim oğlu küçük sallanan besiklerde yuvarlak demir var ona tutunup ayağa kalkıyor bizimkisi 1 aydır emekliyor simdide tutunup ayaga kalkıyor erken yürüyecek demez mi
Ulaannn şoktayım
Ben hava atayım derken havayı aldım
Hiç huyum değildir ama sürekli hava atması canımı sıkıyor
Yürüteç almadım seninkisi yurutec kullanmış ondan böyle demekki dedim. Ayy amann niye almıyorsun kii almasam ben almam erkek sonuçta dedi. Bende herkesn kendi tercihi geç yürüse bile almayacam dedim. Burda post açmıştım ve çoğunluk yürüteç kullanmadım 11 aylıkken yürüdü bebeğim demiştiniz ona güvenerek tercihimi yaptım kızlar
Yuruteci alsam mı daha iyiydi acaba ?
Bebekten bebeğe değişiyor evet biliyorum niye bu kadar kafaya takiyorsun saçmalama diyeceksiniz ama böyle biri değilim bu kız kaç aydır şımarık şımarık yazıyordu . O yüzden böyle bi enerji oldu ona karşı içimde. Bana yazınca kesin yine hava atmak için yazıyor kim bilir ne oldu diye düşünüyorum. Cevap verme sil at desen durduk yere silip atamam cevap vermesemde kıskandı cevap vermedi çekemedi kızıyla oğlumun arasında fazla bir gün yok o yüzden diyecek amaannn moralim bozuldu yaa .
Yarın kızımla hemen yürüme hatta koşma egzersizlerine baslayacam.
Tabikide şaka evet sinirlenmiş olabilirim canım sıkılmış olabilir ama konunun en başında da belirttigim gibi benim kızımla si.dik yaristiriyor demiştim. Şimdi ben onun ogluyla kızımı mi yaristircam ?
Tabiki de asla
Havası batsın