+1 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şimdi kızlar ikizlere hamileyim 5 aylık eşimle 1 bucuk yıllık evliyiz eşimle 10 yaş var aramızda zamanında çok gezmiş etmiş Avrupada gitmediği yer, dubailer vs vs bir de dubaiyede kızla gitmiş az bi ordan kıskanclıgım var zaten ben hamile kalana kadar türkiye içinde sadece :D belli yerlere götürdü etti hakkını yemem ama artık ikiz bebek oluyor bir daha gezemeyiz diye biraz bozuluyorum o zamanında çok gezdi diye kıskanıyorum eşimi biraz o da bebeklerle de gezeriz eğlenceli olur diyor ama 2 bebekle nasıl kolay olabilir ki acaba bencil miyim diye düşünüyorum :D bebekli olup gezenler burda mı 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bebekliklerinden alisilirsa gezerler mis gibi bisi olmaz ne güzel her fırsatı degerlendir gez kiz 
tarafından
Ay inşallah sese de alıstırmaya calısıyorum simdi karnımda :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Araban varsa gezersn arabn yoksa zor :)
+1 oy
(1,147 puan) tarafından
Vlla bn oğlumla hep gezdim her yerede gittk smdi 2.ci geliyo onlada gezmeyi dusunyorz:))
tarafından
Alıştırmak önemli en başta o zaman :)
(1,147 puan) tarafından
Aynn cnm bn 2 aylıktı oğlum geziyoduk eşimle:)))
0 oy
tarafından
Yok kız gez bebeklerle ne olacak :) 
tarafından
İki bebeyle :D gözüm korkuyor
tarafından
Evde oturmaktan iyidir :) kocan da yardımcı olur halledrrsiniz bence
tarafından
İnşallah olur suan olucak gibi ama erkeklerede güven olmuyor bu konu da :)
tarafından
Valla sen tek baş edemeyince el mahkum yardım edecek :)
tarafından
İnşallah :)
0 oy
(4,340 puan) tarafından
Kizzzzz tamam bebeksiz gezmek daha kolay ama onlarla bi duzen oturtunca da cok guzel oluyor. Biz geziyok 2 cocukla hatta 3. De geliyo
tarafından
Ay maşallah allah kucagına aldırsın :) ay ne bilyiçm gözüm korkuyor benim :D
(4,340 puan) tarafından
Aminnnn cümlemizinkini canım... geziliyor valla sen stres etme. Tabiki daha zor ama cok da güzel
0 oy
(2,755 puan) tarafından
Gezilir canım sadece ilk zamanlar biraz zor oluyor 1 yaşından sonra rahat rahat gezersin :) 
tarafından
İki bebeyle 1 yasındaykem filan gezilir mi ki :D
(2,755 puan) tarafından
Gezilir benim oğlum 3 çocuğa bedel geziyorum yine de :)
tarafından
Hamile kalmadan önce işte sabah kalkıp hadi suraya gidelim diyip yakın şehirlere giderdik şimdi bebeklerle o biraz zor olucak yine de olur inşallah :D
(2,755 puan) tarafından
Yani tabi çocuktan öncesinde ki gibi rahat olamıyorsun :) iki saatte evden çıkamıyorsun mesela :d ama zamanla alışıyorsun canım.
tarafından
Ay işte bundan gözüm korkuyor hazır bi çanta yapmak daha mantıklı böyle zamanlar için :D
0 oy
(1,583 puan) tarafından
Bekarken gezmiş canım neden kıskanıyorsun ki zamanında herkez heryerde gezmistir illaki seninle ve çocuklarıyla vardır planları kafaya takılcak bişey değil yani çocuklarlada gayet güzel gezilir 
tarafından
Canım sıkılıyor işte bekarken her haltı yedi simdi evlendik cocuk oluyor evden cıkmayız diye :D
0 oy
(688 puan) tarafından
Çocuklarla en rahat 3 4 yaş olunca gezersin.bnce sen tek de gez içinde kalmasın yoksa ömür boyu unutmazsin:)). Cocuklarlada gezersiniz
(688 puan) tarafından
O zmn evi dubai ye çevirin ne diyim:))) 5 yıl kadar beklicen
tarafından
Ahahaha o kadarında gözüm yok kıskanmaya kıskandım ama :D kendi çapımızda ufak gezintiler olsun yeter
(688 puan) tarafından
Tek dediğim yani çocuklar doğmadan eşinle yalnız ama gebeliğin riskiymiş malesef çocukları beklicen  daha güzel olur :)
(688 puan) tarafından
Bnde olsam kıskanırım üstelik bide kendim bni götür gezmeye dersem daha bi sinirlerim illa kendisi teklif edecek haklisin sen cnm ;)
tarafından
E tabi :D artık bundan sonrası bebeklerle oldugu kadarıyla
0 oy
tarafından
Gezilir gezilir yeter ki isteyin. Şu an hamilesin aman gesiyim uçağa bineyim falan deme acele etme bebişler sağ salim gelsinler 
tarafından
Ay yok doğum normalde almanya da olucaktı eşim orda çalısıyor normalde ama ikiz riskli gebeliğim var diye yasaklandıs eyahat sehir içi araç bile yasak suan
tarafından
Bebişler gelsin gezersiniz inşallah canım
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Azcık büyüdüler mi gezersiniz kız nolcak
0 oy
(51,903 puan) tarafından
Herkes gençliğinde gezmistir herkes demiymde çoğunluk ☺️ boş yere takiyosun adamın gezmesini☺️
tarafından
Gezmesini değilde kızla filan dubaiye gitmesine içerliyorum biraz :D
(51,903 puan) tarafından
Ee yani kafanı kurcalarda çokta şapmamak lazım ☺️☺️☺️
tarafından
Kurcaladıkça iyice sinir oluyor insan zaten keşke hiç bana anlatmasaydı bazı şeyleri :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 249 göst.
22 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 448 göst.
17 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 465 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,342 göst.
16 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mizgin1349 (85 puan) tarafından soruldu

411,302 soru

12,381,158 cevap

43,187 kullanıcı