0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

6 haftalık olduk . Ama ben çok fazla adet sancısı çekiyorum bacakalrimdan vuruyor sırtıma kadar.. :( 

karantinada göründüğüm için hiç bir özel doktor beni kabil etmiyor.  Devlet hastanesi kadın acil bile bakmıyor haftam küçük diye.  Daha bugün gittim geri çevirdiler beni.  Yeşil alanda muayene olacaksın burayla işin yok diye. Yapacakları idrar kan tahlili en az 500 insan vardı orda. Çıktım geldim.  Bugün test yaptım negatif çıktı şükür.  Ama mhrs hala bana randevu vermiyor.  Bu sancı ilk bebegimi kaybettiğimde olmuştu 5 sene önce hiç unutmam.  Bana dua edin bu da ölürse 3. Hayal kırıklığım olcak.  Şükür kızım var Allah zeval vermesin ona   böyle de yıpratıyor insanı..

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Korkma kuzum Allah in izniyle hiç birşey olmaz bende hamile olduğumu öğrenmeden başladı o ağrılar doğuma kadar devam etti düşük tehlikem de vardı 
tarafından
İnşallah dediğin gibi olur canım:(
tarafından
Korkma üzme kendini bak streste etki eder Allah im safi ismiyle şifa versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Negatif çıktıysa özele gidin devlet ile uğraşmayın sağlığınız daha önemli ınsallah birsey olmaz 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 155 göst.
2 gün önce Aile kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
23 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde polatzulal35 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
26 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YAVUZ AMINE (770 puan) tarafından soruldu

406,499 soru

12,191,827 cevap

36,713 kullanıcı

...