+1 oy
331 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kızlar doğumdan sonra cinsel isteksizlik oluyor mu ya kendimi kötü hissediyorum eşime cinsel isteksizlik mı bilmiyorum bence bu yorgunluk çocukla uğraşmaktan hiçbir şeye vakit bulamiyorum 6 aylık oldu çocuğum neredeyse kendime vakit ayiramiyorum bakım yapamıyorum bu durumdan çok mutsuzum eşimle de cinsel anlamda bir şey yaşamak çok zor geliyor ama eşimi seviyorum sadece yorgun olduğum için Zor geliyor bu normal mi kızlar 

5 Cevaplar

0 oy
(8,111 puan) tarafından

Yorgunluk maalesef çok kötü ya. Diyorum ki akşam film izleyelim filan. Yok anam pil de bitiyor :)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuk engel değil bence uyuduğu zaman birgununu de kendine ayır canım 

Doğumdan önce ve sonra bende isteksizlik olmadı belkide bebegimden kaynaklı olabilir akıllı bir bebekti
0 oy
tarafından
Normal canım benim oğlumda 6,5 aylık aynı senin gibiyim, düzelicez inşallah be :) 
(2,051 puan) tarafından
Düzelicez ınşaallah şu olaylar bir bitsin;)))
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Maalesef cogu annede vardir bu ben bile 2 cocuktan sonra sadece uyumak istiyorum o isi gectim yani artik 
(1,304 puan) tarafından
Of ya aynen uyumak istiyorum hep ama eşim yanlış anlıyor :(
0 oy
(717 puan) tarafından
Ayni dertteym 1 yasina gurck oglum esimi cok seviyorum ama o kdr yoruluyorum ki sadece uyumk dinlnmk istiyorum bende de oldu isteksizlik hic istemiyorum
(1,304 puan) tarafından
Ya ben de öyle eşimi çok seviyorum ama yatıp uyumak daha cazip geliyor eşim de diyo neden uzaklaştın sevmiyor musun beni diye. Çok üzülüyorum böyle diyince
(717 puan) tarafından
Ayni bizde dedign gibi elimde degil swrilim.uyim yeter dogundan beri oyleym bnde
(1,304 puan) tarafından
Valla yaa inşallah geçer canım zamanla

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 337 göst.
0 oy
5 cevap 438 göst.
0 oy
6 cevap 344 göst.
13 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 420 göst.