Biz köyde okuduk ilk okul ve ortaokulu. Ben 5 . Sınıftayken o zaman da 5 ilk okul du şimdi orta okul sayılıyor neyse. Ilk okul binasi ve ortaokul binası ayrı iki bina ama bahçesi aynı müdür aynı sadece binalar farklı. Müdür odası öğretmen 'ler odası filan ortaokul binasindaydi. Nöbetçi öğrenci olurdu ortaokuldan hepte kızlar olurdu nasıl oluyosa ikili ikili olunuyodu. Bizim müdür ortaokuldaki kizlarla gezerdi bahçe de bi eli bi belde bi eli bi belde zaten boyuda kısaydı. O zamanlar annem bize hep öğüt verirdi ablam da orta okuldaydi. Dikkat edin filan felan derdi . Bu müdüre dikkat ettim 3 5 kizla geziyo hep o kızlardan başka kiz yok yanında hep te onlar nöbetçi ne hikmetse. Arkadaş hiç kimsede ses etmiyo bu duruma ben gittim yengemler annemlere anlattım bu normal mi diye bütün okul biliyo sessiz kaliyo. Sonra bizimkiler bu konuyu köye dağıtmış. Ben olayın büyüdüğünün farkına varmadim bigun okula gittim mudur sınıfa geldi adimla seslendi beni aldı bi korku. Kabak başıma patladı yengeme anlatırken bunun oğlu kuzenim olacak s..ak müdüre benim dediğimi demiş. Müdür konuştu ben dinledim çıktı sınıftan neyse . Ondan sonra fazla geçmedi müdür okuldan ayrıldı sürgün filan edildi diyen oldu . Bizim öğretmen bi gün sınıfa gülerek girdi. Yunus gitti tasa bitti diyerek. Adı yunus tu müdürün. Demekki hakliymisim sayemde ilerde başıma herhangi bi olayın gelme ihtimalini engelledim.