0 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,517 puan) tarafından
Dunnden belli oksuurk şurubu kullanıyorum ama fayda etmedi varmı evde yapılacak bişe zeytin yağıyla samirsak duydum da iciriliyo Mu ayağa mi caliniyo

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayağa sürüp çorap giydir 
(1,517 puan) tarafından
TM kızlar denim
-Reklam-
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Dedigin ayağa sürülüyor ekstra bal zencefil limonda iyi geliyor 
0 oy
(2,688 puan) tarafından
3 aydır doktor doktoe geziyorum kullanmadıgım antibiyotik öksürük şurubu kalmadı doktorlar üsütmüş dedi ciğere inmiş dedi en son öğrendikki geniz etş alerjsi varmış ve iyice ilerlemiş ilaç verdi geçmesse ameliyat dedi öksürük sürekli vardı ara arada burun akıntısı
(1,517 puan) tarafından
Geceleri aşırı rahatsız ediyo birde burun akıntısı ağız suyu akiyo acayip hiriltisida var
(2,688 puan) tarafından
Aynı belirtiler bnmkiyle hngi sehirdesin
(1,517 puan) tarafından
Antep canim
0 oy
(1,697 puan) tarafından
3 diş sarımsağı ezip küçük bi kavanoza koy. Üstünü basarak zeytinyağ ekle. 15 dk bekletip ayak tabanına sarımsakla beraber iyice sür pamuklu bir çorap giydir 
0 oy
(913 puan) tarafından
Bı tatlı kaşığı tereyağı içine bir çay bardağı pekmez bunları ocakta karıştir erit iç canım
(1,517 puan) tarafından
Ben değil canım oğluma icirecem onuda denim
(913 puan) tarafından
Çok küçük değilse oğlun icirebiirsin canım geçmiş olsun
(1,517 puan) tarafından
3 yaşında canım icebilir bnce
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Balon icine zencefil zerdeçal limon tarçın karışımı hep hazırdır bende. Ekstra soğanı yemekki doğra bı suzgecin içine üzerine bal dök ve yan şekilde bibtabagin içine koy suyu suzulecek çıkan o suyu ver öksürüğü kesiyor hemen .tereyağlı pekmez de yapabilirsin
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Şuan benimki de çok kotu oksuruo gece arttı içim gidiyor bronşit olmuş nasil oldu okadar dikkat ettm
(1,517 puan) tarafından
Hiriltisi varmı ya bizdede var sağlık ocağı bile muayme etmedi binkac güne geçmese çocuk doktoruna goturum
(1,037 puan) tarafından
Hırıltı şiddetli öksürük bogulurcasina daha gece başladı ne ara bronşit oldu anlamadım ki

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 273 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 289 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mervela (7,441 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.
0 oy
3 cevap 221 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde berkin (909 puan) tarafından soruldu