Kizlar Allah peygamber aşkina dua edin edinde su evleri ayiralim tez zamanda ben cildirmak üzereyim kendi aptalliklarima cok kiziyorum annem annem diye yillarca esimi unuttum kendimi unuttum ama sonunda sen bana hic bisey yapmadin hic yanimda degildin dendi. Eşim hakli olarak anneme kirgin onca agir sözleri işittikten sonra yinede günaydin falan diyo annem inanilmaz kibirli asla konusmuyo eşim gelince odadan cikiyo tavir aliyo eşimde başka odada oturuyo napsin.. mutlu bir evliligin mutlu yetissin istedigin 2 yasinda bebegim var onlari kaybetmekten korkuyorum oglum anlamasin evdeki huzursuzlugu diye onla oynuyorum gülüyorum ama icim paramparca başim catliyo sırtim kopuyo agridan biri dokunsa bagira bagira aglicam.. ya biz onun icin neler yaptik yanimizdan ayirmadik nereye gezsek götürdük hediyeler aldik tatli sever diye 2 güne bir tatli getirirdi eşim yani bunlar söylenmez insan ailesine tabiki yapar ama bukadarda ego kibir olmaz cok sogudum ben nolur dua edin caresizim Allah sahitim evlendim evleneli annem yüzünden mutlu olamadim yinede onu bi kenara birakmadim babam istemedi kendi annesiyle kardesleriyle kavga etti onlar görüsmuyo kimseyle gecinemedi bana esime bi ton laf etti surat asti hayati zehir etti yinede annemdir dedim... simdi anne niye esime kötü davraniyosun kardesimle beni ayrimcilik yapiyosun dedim diye dunyanin en kötü evladi ben damadida eşim oldu