Kizlar sabah sabah telefon acilip bu saatte insanin agzina s.cilir mi benim s.ctilar
Burdan baska anlatacak yerim de yok deliricem.. belki önceki postlarimdan görmüşsünüzdür kizimin yüzünde bi çeşit viral virus dediler sigiller çıkıyor yaklaşık 6 aydan fazladir var. Doktora goturdum onlari yakmamiz lazim dedi bende kiyamadim baska doktkr falan arastiriyodum. Sonra eltimler canakkalede oturuyolar kaynanamlara geldi bizde gittik gormeye dediki bunu okutsaniza ne doktoru falan dedi kendisi benden e kucuk bu kaynanamlar tamam dediler hemen cami hocasına okuttuk dua verdi bi tane günde 7 kez oku üfle falan tamam dedim. Bugün bu saatte aramis bana diyoki ben hocaya sordum dedki yuzundekiler nazarsan oluyo senin akrabalarınin nazari degiyomus bi daha kizlarinin resmini inst. Falan atarsan yemin ederim o telefonunu parçalarım diyo. Yemin ederim mal gibi kaldim oyle hicbisey diyemedim aynisini esime de demisler bosver salla takma sen onu diyo dedim nasil takmim Allah askina ona ne ya bejim Cocugum istedigim gibi paylaşırım veya paylaşmam haksız miyim kızlar bu arada baska hocalara da okuttuk gecmedi yüzü bunlar taktilar bana ben cocugumin ölmesini istiyomusum o yuzden atiyomusum rssim :(((