Ya diolar çocuk doğduktan sonra esin daha bağlanır sana ama yok benimkisi uzaklaştı benim durumumda olan var mi
biz zaten bagliydik birbirimize cocuk doğduktan sonra dahada guzellesti herşey cok şükür
Nasıl uzaklaştı ki canım?. Napıyo mesela?.
Suan qramiz Allahima sukur cok iyi sevgimiz cok yuksek hani belko inanmazsnz tuvalete giderken bile birbirmzin pesinden gidiyoruz ama cocuk olunca bilemiyorum bakalm:)))
Valla Allah'a bin şükür. Markete bile yollayamadım daha. Başkasını yolluyor. Hep kızıyla. İşe çağırdıklaonda sinir krizi geçirdi . belki eşin kendini hazırlayamamıştır babalığa. Her erkekte doğuştan olmuyuor o duygu ya. Zaman ver biraz sen. Nasıl uzaklaaştı tam olarak bilemiyorum ama . geçici bişeydir bence.
Yani eskiden böyle değilse eşin. Geçicidir. Adapte olamamıştır daha
Aramız iyi şükür ,benle de bebekle de ilgili ama eskisi gibi değiliz işte ne bilim biraz da benden kaynaklanıyor sanki çok huysuzum . Herşeye can sıkıyorum eşimi de bunaltıyorum ters davranıuorum,canım sıkıldıkça para harcıyorum o da sinirleniyor haliyle. Benim psikoloji bozuldu ve düzelmiyor anlayacağın napcam bilmiyorum.
Bence o alakasız ya. KimisiKimisi daha çok bağlanır kimisi sorunlar yaşar bence bu ilişkinin temeliyle alakalı canım. Yada değişen hormonlar dan sana öyle geliyordur.. Biz de değişen bişi olmadı aksine eşim daha fazla ilgilenip üstüme düşüyor bende bundan şikayetçiyim nefes aldır yeter diye. Her erkeğin yapısı tepkisi farklı oluyor canım. Belki eşin bebekten dolayı çekiniyordur yaklaşmaya bi de böyle düşün..
daha cok birbirimize kenetlendik vve ben bebekten sonra esime asik oldugumu daha iyi anladim.
cocuk olmadan once iyiydik ama dogduktan sonra hersey degisti surekli cocuk icin kavga edioruzz uzagiz zatem birbirimizdende
Cok iyiydik. Cok cok iyi oldk sukur bana cok duskun. Smdi kizimada banada daha da düskn oldu.
Çok şükür bağlı olan adam tam bağlanmıştı ta ki kaynana kavga çıkarıp gitti aramız limoniii
İyiydi daha da iyi oldu çok şükür dogundan sonra sıkıntılarım oldu sürekli üç gün doktora gittim sonta taktılar onu boşalttı pedimi degistirdi duş aldirdiituvalete gidince çok ağrım oluyodu agliyidum kapimda bekliyodu bana diyo hem oğlumun hem senin tuvaletini yapmana çok seviniyorum:D:D 1ayligiz hala öyle acı çekiyorum artık diye mutlu eve gelince direk oğlunun sever yemekten sonra ben uyurum bı sure sonra 2 3 ekadar o bakar beni ara ara uyandırır bişi olunca altını değiştirmeyi öğrendi çok mutlu değiştirince nasıl yapmışım diyo koynunda uyuyo mutlu oluyo gece ayağında uyutmus çocuk gibi heyecanla anlatıyor:D:D iki cocukum var diyorum hep öğle aralarinda görüntülü ariyo:D:
Geçen diyorum oğlum baba bana çok aşık ama yüz vermiyorum hiç diyo evet annenin yüz vermemiş haliyle sen oldun:D:D:D
Kanka gibiyiz =D tek kelimeyle
1,514,005 soru
24,691,101 cevap
368,325 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın