Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_94ab772d2711c2dc6aa74aaf7da33025, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Peteklerin içlerini kendiniz ewde yikiyan varmı kızlar-Aile & Aşk
0 oy
231 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,310 puan) tarafından
Kızlar ister istemez Peteklerin içlerinde örümcek ağ falan var toz var siz iclerini nasıl yikiyosunuz yikiyan varsa bi yardımcı olabilir mi 

4 Cevaplar

0 oy
(3,101 puan) tarafından
Bi kere esim söktüde banyoda yikiyim diye halı parke kapi kalmadi kap kara su akti hic temizlememisler petekte yari ısıtıp ısıtmıyordu megerse icindeki pisliktenmis
(2,310 puan) tarafından
Evet canım içi pis oluyo kış temizliğindeyim halılar yikamadan gelmeden hemen yapiyim diyorum ama ben sokemem onu tekrar başıma napicam bilmiyorum
(3,101 puan) tarafından
Canim cok agir oluyo zaten esim bile zor kaldirdi onu tek basina yapma Allah korusun biyerini falan incitirsin esim kaldiramayip elini sıkıstırmıstı
(3,101 puan) tarafından
Onun ustasini cagir istersen oyle fazla pahali degilmis ablam demisti onun makinesi varmis onunla temizliyorlarmis seninde kolayina gelir bi is cikmis olur elinden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Temizlik robotum var onunla temizliyoum canım ben mis gibi oluyor
(2,310 puan) tarafından
Malesef canım o bende yok hiç yokadinmi peki peteklerini yikadiysanda nasıl yikadin canım bugün yapiyim diyorum
tarafından
Canım yikamadim çünkü geri hava üfleme özelliği var onu tuttum icinden çıkanlara bir yastık olurdu o derece toz çıktı sonra ince fırçayla tekrar çektirdim içini ve ısınmada bile fark oldu
(2,310 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Geçen bende sordum sağolsun yaridmci oldular altına bi örtü serdim köpüklü şu yaptım ama çok tozluysa once bi elektrikliyle al sonra köpüklü suyla iyice sil sonra bi sürahi suyu yavaş yavaş dök ben öyle yaptım canım 
(2,310 puan) tarafından
Anladım canım köpüklü su yaptim dedin ya deterjan olarak ne kullandin ilk defa yapicam da ondan soruyorum
tarafından
Her şey olur kuzum ben şampuanla yaptım sonrada üstünden a 101 in yağ çözücusu var onunla temiz bezle sildim.
(2,310 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim bende öle yapiyim o zaman
0 oy
(410 puan) tarafından
Varsa altına leğen gibi bişey koy bulaşık süngeri ile köpürt sonra su ile durula pırıl pırıl oluyo

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 259 göst.
0 oy
6 cevap 195 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 75 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 16Nur16 (155 puan) tarafından soruldu

413,926 soru

12,458,981 cevap

46,606 kullanıcı