0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (950 puan) tarafından

image

kizlar merhaba bugün şehir hastanesinde detaylı ultrasona girdim sonucunu aldım fakat doktor yoktu bakacak.mecbur randevu alcam.biraz araştırdm netten terimleri plesantanin anterior duvarına yerleşmesi 2.4 olarak ölçülmüş yani on rahim duvarindaymis sanırım bu normal doğuma engel.midir düzelir mi yaşayan var mı.bide ilk oğlumda olduğu gibi bunda da böbrek genişlemesi çıktı 4mm.hayirlisiyla .

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım benimki de ön duvarda benimki de 22 haftalık hayırlısı olsun o ileride yukarı çıkarmış
(950 puan) tarafından
Evet öyleymiş zmanla çıkabiliyormus ama ne bilim içim huzursuz oluyor nedense
tarafından
İlk gebeliğim hiçbir tecrübem yok ama kendimi kasmıyorum çünkü bebeklerimiz de etkileniyor sen de kendini kasma hayırlısı olsun sağ Salim dolsun da inşallah
(950 puan) tarafından
Benm.2. gebelik ilkinde sadece böbrek genişlemesi çıkmıştı.simdi bunda hem o çıktı hemde plesantanin on duvarda olması beni azcik şey etti bende kasmadim bugüne kadar .girerken bile kötü bişey yok dedim kendi kendime
tarafından
Böbrek genişlemesi var ya ne yaptılar ilk bebeğin de
(950 puan) tarafından
Gebelikte 6.mm idi şimdi 2.5 yaşında 3.5 mm'e düştü 3 ay sonra tekrar gideceğiz inşallah gittikçe küçülecek
tarafından
Ameliyat vs durumu olmadı demi çok geçmiş olsun
(950 puan) tarafından
Yok canm şükür azalıyor işte sıfırlanmasıni bekliyoruz gittikçe milim oranı artarsa sınırın üstünde olursa ameliyat var diye biliyorum bize hep sınırın altknda bu oran dediler
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bekliyeyim bende burda banada bakin merak ettim şimdi yaa doktor iyi dedi ama dogum hakkinda birsey demedi

image

(950 puan) tarafından
Doktor iyi dediyse sorun yoktur takmayjn bence.
tarafından
Tesekkurler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BekleyenAnnesi (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Vinking (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nuraydnn (108 puan) tarafından soruldu

404,103 soru

12,106,242 cevap

36,423 kullanıcı

...