Eltimle kavga etmişler kaynımı dışarı atmıs. Sebebide kaynım çalıştığı için. Sabah 7 lere kadar çalısıyo eve gelip uyuyomus taa aksam işe gidene kadar uyuyomus. Buda eltimi sinir ediyomus hiçbşr cinsel hayatları yokmus bi muhabbet bir sohbetleri yokmus. Sadece pazar günleri izinli kaynım onda da gezip tozuyolar falan. Bugün eşyalarını toplayıp bize geldi kaynım. Noldu abi dedim kavga ettik dedi işte anlattı falan. Kaynanamda bırak o kadını seni evden atmıs falan filan konustular baya.
Kaynım da garson eğlence sektöründe adam sabahlara kadar çalısıyo. Neyse almış bira bizim kapıda içiyo bir tane kadınla konusuyo.
Yukarı cıktı bize. Banada bak sana yeni yardımcı buldum yeni yenge buldum tanıstırıcam sizi diyo abi iyimisin sen diyorum hee iyiyim diyo. Artık yorulmicaksın yengen her işte yardım etcek sana diyo. Kafası cok iyi ama :) tamam abi sen nasıl istersen dedim sabahtan beri telefonla konusuyo herif. Simdi de benim yatağımı hazırla yatıcam ben dedi. Hazırladım hala içerde konusuyo. Kızımıda uyutmaya calısıyom sesinden uyumuyo eşimde işte aradın idare et ben işten gelene kadar psikolojisi bozuk diyo. Uyuyamammda korkudan. Adamın kafasıda iyi kapıyı kitledim ne olur ne olmaz öyle bir adam değil gerci ama yinede içkili. Oturdum eşimi bekliyom