Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_57b671caa2a3cc1c9df38acb35db7f52, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Bütün belirtileri yaşayıp covid19 olmayan varmi-Diğer
0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından
Kızlar 1 haftadir mahfoldum hala da yaşıyorum bel ağrısı bacak ağrısı , öksürük , burun akıntısı tıkanıklığı , koku tat duyusunu kaybetmem , halsizlik , yorgunluk bunlara ragmen covid testim negatif çıktı . Aşırı şaşkınım şuan bu durumu yaşayan varmı?

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ağır grip geciriyorsundur canım bu aralar grip salgını da var 
tarafından
Ağır grip gecirdigin zaman koku ve tat kaybı oluyor yani sadece covide    has bişey değil
tarafından
Hani emin olmadiysan tekrar yaptır test
(759 puan) tarafından
Yok canım ilk defa duydum bunu . İki defa yaptım zaten sağolasın
tarafından
Sende sağol canım rabbim şifa versin inşallah canım
(759 puan) tarafından
Allah razı olsun canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bidaha  test ver farkli yerde
(759 puan) tarafından
Bu ikinci canım
0 oy
tarafından

Benim koku tad kaybı bile oldu ama 2 kere test verdim negatif di

(759 puan) tarafından
Aynen canım bende iki kere verdim negatif ağır grip diyorlar . Ne zman koku ve tat almaya başladın canım ?
tarafından
2 hafta sonra
(759 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben önceden virüs geçirdim 6 7 ay sonra aynı belirtileri tekrar yaşadım aynısı hemde ama kanda enfeksiyon olduğu için onları yaşamışım 
(759 puan) tarafından
Aaaa ondan da oluyor demekkki benim kanımda iltap var canım 1 haftadır pazartesi tekrar tahlil vericem ona göre ilaç tedavisi başlanacak herhalde . Sana ilaç verildi mi ? Hamileyim diye diğer sefer bir şey yazmamislardi
0 oy
(15,952 puan) tarafından
Corona oldum ciğerlerime inmiş 14 gün hastanede yattım 5 günu yoğun bakım da kaldım bütün belirtileri vardı  baş ağrısı ve mide bulantısı kusma vardi bendee git bı test ver daha fazla kötü olmadan
(759 puan) tarafından
Canım ikinci verisim anlamadım ki bende
(15,952 puan) tarafından
Aaaa onu görmedim canim bazen testler yanlış çıkıyor diyolar ama bilemedimm
(759 puan) tarafından
Bende anlamadım canım ya inan .
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Kuzum tekrar test ver kaynımgilin ilk test negatif çıktı iki gün sonra pozitif cıktı komşuma da öyle oldu
(759 puan) tarafından
Canım ikidir veriyorum ama negatif anlamadım :/
(1,619 puan) tarafından
Bide film çektim kuzum benim belirti olmamasını rağmen pozitif çıktı virüsün yerleştiği yere bağlı sanırım ciğeri yerleşirse testte ilk zamanlar çıkmıyormuş komşum 1 hafta grip gibi geçti negatifti testi geçmeyince film çektiler
(759 puan) tarafından
Cok şükür şuan ağrım yok halsizlikte aza indi. Ama koku ve tat hala yok bugün 9 gün oldu ve hamileyim ellimden geldiğince dikkat ediyorum bakalım umarım çabucak bu da geçer
(1,619 puan) tarafından
9 gündür mü hastasın kız o zaman griptir yoksa kesin çıkardı
(759 puan) tarafından
Evet canım 9 gündur böyleyim . Öyle diyolra ağır grip oluyormuş herkes bu ara ama şu koku ve tat beni aşırı yanıltıyor
0 oy
(352 puan) tarafından
3.testte pozitif çıkan arkadaşım var.Pozitif olma ihtimaliniz var bence.Böyle bir tanıdığım var yani.. 2.testim demissiniz, o yüzden yazdım.Olmasin insallah..Allah şifa  versin tez zamanda..
(759 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inan yoruldum artık ellimden geldince dikkat edicem kendime hamileyim şimdi gitsem bir daha yapsam bile ilaç vermicekler Rabbim sonumuzu hayr etsin inşallah
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Ben canim resmen öldum dirildim test verdim negatif cikti 
(759 puan) tarafından
Niye böyle oluyor ki anlamadım ben bu işten bir şey
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Bnmde koku tat giti negatif hemde kaç kere grip salgını var galiba ağır geçiriyosundur
(759 puan) tarafından
Benim neredeyse 10 gün oldu hala yok :(
(1,232 puan) tarafından
Test verdin demi
(759 puan) tarafından
Evet canım negatif çıktı
(1,232 puan) tarafından
AA tuhaf canm anlamdaki
(759 puan) tarafından
Aynen canım bende şaşkınlıkla karşılıyorum
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Ben ben bir haftada 3 test yapıldı artı tomo çekildi negatif kuzum 
(759 puan) tarafından
Anlam veremedim inan tüm belirtilerini yaşamama rağmen iki test sonucununda negatif çıkması sasirrici . Hala da toplanadim
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Eşim aynı şekilde ama negatif hep . 2 doz aşı oldu ondan mı negatif çıkıyor bilmiyorum
(759 puan) tarafından
Bence alakası yok canım ben hiç asi olmadim gebeyim diye . Ama bu olaya da anlam veremedim hala
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Beennnnnnn en büyük örnek olabilirim, 3 kişiyle temaslı olduğum halde kovit negatif çıktı, her belirti de oldu 2 hafta sesim gelmedi, 6 ay tat koku gelmedi. Kime desem kovit oldun dediler, sağlık ocağındaki ebemiz eve tekrar ekip yönlendirdi gelip 2. Testi yapmadılar
(759 puan) tarafından
Gerçekten şaşırtıcı . Bu arada 6 ay koku tat alamama ne demek ya korktum bende almıyorum neredeyse 10 gündür aşırı kötü bir şey Rabbim kimseye yaşatmasın
(5,481 puan) tarafından
Amin canım inşallah, hamileyken oldu, herkes diyo şimdi, çok zayıfladın v.s diye ama ben yemediğim için kilo alamadım
(759 puan) tarafından
Bende baya verdim kilo canım iştah sorunu yaşadım ve hala yaşıyorum .
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Bütün belirtileri yaşayıp yoğun bakımda bir hafta yatan fakat negatif olan tanıdığım var. iki kez test verdi ikiside negatif
(759 puan) tarafından
Gerçekten çok tuhaf Rabbim sonumuzu hayr etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 404 göst.
21 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 322 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 312 göst.

413,944 soru

12,459,359 cevap

46,622 kullanıcı

Kategoriler

...