0 oy
815 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
bir senelik evliyim 2 aylık ta oglum var esim evlenip ayrilmis biri onceki esi sorunlu oldu icin ayrilmisti 2 tane kizi var biri  8 digeri ise 9 yasinda. severek ve kendi rızamla istedim evlenmek cocuklarin velayeti annede ama baba bakiyor bizimle kaliyorlar annesinin durumu olmadi icinevlendim gunden beri cocuklar sorun yapiyorlar camasirima kadar boklarini surmuslukleri var ve surekli annelerinden bana laf getriyorlar uyarmama ramen buna devam ediyorlar anneleri +18 konularla ilgili bile soru soruyor onlara uyumayin babaniz o kadinla dus almasin daha bir cok sey esime soyledimde beni ciddiye almiyor takmiyor cocuklarini uyarmiyor esimin aylesi ise cocuk bunlar vs diyor kardesleri icin yani oglum icin kac defa ins ölür o bizim kardesimz dgl gibisi konusmuslar benim onlari kiskandimi soyluyorlar ve kac defa aralarinda konustuklarinda beni konustuklarini duydum beni gonderecklerini vs vs konusuyorlar anneleri onlara ne dese onu yapiyorlar ve herkes e de beni seviyor gosteriyorlar ben beni sevdiklerini dusunmuyorum ne kadar iyi olursam oluyum onlara yaptiklsrindan vazgecmiyolar ve oyle bi anne ki cocuklarina bir sac tokasi dahi almiyor esimin durumu da iyi degi bana verdi parayla yada ogluma takilan harcliklarla bile onlara alis veris yapiyorum ne istiyorsalar yapiyorum buna ramen ben kotuyum ve kaynim bugun bana sen bunlari uyduruyorsun anneleri boyle ogretmez diyor ve cocuklar 4 gun once benimle ilgili kotu konusurken kizdm boyle konusmayin dedim size ben varken dedm bana biz e kizma amcam da konusuyor boyle anneme dedi ki o kadin seni cocuklari kiskaniyor bakma sen ben o kadini her gordumde gomuyorum demis esimin eski esine ve gerecktnde benimle cok ugrasiyor 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İki çocuklu adamla ne zorun vardı ki evlendin ya yazık günah baksana o nasıl anne ki çocukları o yaşta ne biçim yetiştiriyor 

Senin yerinde olsam o an ses kaydı yaparım sonra esine dinlet kaynina herkese dinlet o kadına da kocanla güzel bir resim yolla ortadan ikiye ayrılsın 
-Reklam-
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Hata kesinlikle esinin canim. Cocuklar babalarindan korksalardi anneleri ne derse desin oyle davranmazlardı. Esini karsina al ve ciddi bir sekilde konus canim. Seni kaybedebileceğini anlasin. Sanirim herseyiyle kabul ettigin icin kendini bulunmaz hint kumasi sanıyor kusura bakmada.cok sinir oldum gercekten.
(11 puan) tarafından
cok kez konustum ama  o kadar umurunda degil cocuklari agir basiyor gercekleri gormek istemiyor o kadar piskolejim bozuldu ki ne yapacgimi sasirdm
(7,479 puan) tarafından
Cok zor gercekten canim benimde esimin ikinci evliliği ve bir kizi var bizimle yasiyor seni oyuzden cok iyi anlıyorum.  Sana tavsiyem ailen arkandaysa bir sure onlara git ayri kalin eminim kiymetini anlayacaktir.
(11 puan) tarafından
annem babam ayri babam la gorusmuyorum annem zaten kendi annesi gilde oraya da gidemem onlarin durumlari cok kotu bir odada 6 7 kisi kaliyolar
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Canım iş eşin de bitiyor. Esin ne zaman tepkisini gösterirse sende o zaman rahat edersin . Eski eşine noluyormus madem çocukları dolduracak adam akıllı sahip.ciksaydi yuvasına o zaman şimdi.fesatlik yapmasin .
(11 puan) tarafından
bende kadini anlamiyorum sanki adami elinden almisim gibi davraniyor ve kendisi ayrildiktan sonra nisanlandi ayrildi ve ayrilali 3 4 sene oldu ne diye ugrasiyor anlamiyorum
(7,119 puan) tarafından
Fesat insan işte canım.
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Eşinin gözünü Korkut bosanmakla ilgili falan sen çekmek zorunda degilsinki biraz terbiye versin onlara 
(1,932 puan) tarafından
Yani düzeltmek yerine git diyor öylemi biraz daha sabret güzelce konuş dayan alttan al baktın olmuyor bi kez daha düşün canım
(11 puan) tarafından
evlendim ilk gunden beri sabrediyorum gelin geldimin haftasi basladi cocuklar bu sekilde davranmaya cok kez kiriz gecirdim yaptiklarindan dolayi
(1,932 puan) tarafından
Canım kadın evlimi belki yeniden barışma için yapıyor bunları belki esinle konuşmuş bile olabilir bu konuyu eşinin aramalarına bi bak bi süre takip et ona göre karar ver
(11 puan) tarafından
esimin tellefonu surekli acik ve kadin esime ihanet etti esimm asla kabul etmez onu buna eminim ki komsusuyla aldati esimi asla getirmz
(1,932 puan) tarafından
Aaa nasıl yani komsuyla cinsel olarakmi yoksa telefonda falanda

Neyse o zaman rahat ol o konuda daha getirmez onu canım sen yinede tedbiri elden birakma
0 oy
(322 puan) tarafından
Alla alla çok sıkıntılı bir durum yaa Allah yardımcın olsun inşallah  .çok yüz verme bence onlara çocuk değil canavarlar sanki mübarek  kadın seni evden göndermek istiyor ve bunu yapacak gibi fırsat verme bence eşine de inandır kendini yoksa bu böyle olmaz tövbe tövbe şaştım inanaki
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Canım kendi tarafına çekmeye çalış çocuk onlar 
0 oy
(753 puan) tarafından
Valla altinlari niye bozup onlara esya alacnda bozma cocuguna sakla . Gelecgi onemli bebeginin
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Çok kötü bi drum ya.... Bnce ewlnmeseydin  başta böyle olcgi çok belli:( Allhim yardımcın olsn  canım 
0 oy
(14,842 puan) tarafından
Madem kızların  annesi öyle şeyler söylemez yapmaz sana yalan söyledğini idda  ediyorlar neden boşanmış eşin ?
0 oy
(129 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun. Çıkmazın icine düsmussun .insallah hersey gonlunce olur

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 872 göst.
6 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde Nurayy (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 665 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayse123. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 111 göst.