bir senelik evliyim 2 aylık ta oglum var esim evlenip ayrilmis biri onceki esi sorunlu oldu icin ayrilmisti 2 tane kizi var biri 8 digeri ise 9 yasinda. severek ve kendi rızamla istedim evlenmek cocuklarin velayeti annede ama baba bakiyor bizimle kaliyorlar annesinin durumu olmadi icinevlendim gunden beri cocuklar sorun yapiyorlar camasirima kadar boklarini surmuslukleri var ve surekli annelerinden bana laf getriyorlar uyarmama ramen buna devam ediyorlar anneleri +18 konularla ilgili bile soru soruyor onlara uyumayin babaniz o kadinla dus almasin daha bir cok sey esime soyledimde beni ciddiye almiyor takmiyor cocuklarini uyarmiyor esimin aylesi ise cocuk bunlar vs diyor kardesleri icin yani oglum icin kac defa ins ölür o bizim kardesimz dgl gibisi konusmuslar benim onlari kiskandimi soyluyorlar ve kac defa aralarinda konustuklarinda beni konustuklarini duydum beni gonderecklerini vs vs konusuyorlar anneleri onlara ne dese onu yapiyorlar ve herkes e de beni seviyor gosteriyorlar ben beni sevdiklerini dusunmuyorum ne kadar iyi olursam oluyum onlara yaptiklsrindan vazgecmiyolar ve oyle bi anne ki cocuklarina bir sac tokasi dahi almiyor esimin durumu da iyi degi bana verdi parayla yada ogluma takilan harcliklarla bile onlara alis veris yapiyorum ne istiyorsalar yapiyorum buna ramen ben kotuyum ve kaynim bugun bana sen bunlari uyduruyorsun anneleri boyle ogretmez diyor ve cocuklar 4 gun once benimle ilgili kotu konusurken kizdm boyle konusmayin dedim size ben varken dedm bana biz e kizma amcam da konusuyor boyle anneme dedi ki o kadin seni cocuklari kiskaniyor bakma sen ben o kadini her gordumde gomuyorum demis esimin eski esine ve gerecktnde benimle cok ugrasiyor